Aluepäällikkö K-ryhmään

Suomi: Vantaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 20.7.2020
Haku päättyy 14.8.2020
Innostutko logistiikasta, foodservice -kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii Vantaalle energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa aluepäällikköä vastaamaan Kespron foodservice -kuljetustoimintojen kehittämisestä. Lisäksi aluepäälliköllä on operatiivinen vastuu pääkaupunkiseudun foodservice -asiakkaiden asiakaslähtöisestä ja laadukkaasta jakelutoimituksesta. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti päivittäisestä jakelualueen kuljetussuunnittelusta, toimitusaikatauluista, kuljettajien ja liikennöitsijöiden yhteydenpidosta sekä foodservice -asiakkaiden valtakunnallisesta toimitusten koordinoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta:
- asiakaspalveluasennetta
- vankkaa kuljetusalan esimieskokemusta ja kuljetuskumppaneiden tuntemista
- lämpösäädeltyjen kuljetusten ja kuljetuslainsäädännön tuntemusta
- yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää omaa osaamistasi
- paineensietokyky ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävän hoidossa tärkeitä ominaisuuksia
- tehtävään sopivaa logistiikkapainotteista, ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista koulutusta
- analyyttista ja aktiivista otetta kehittämiseen ja toimintojen johtamiseen
- hahmotat suurempiakin kokonaisuuksia ja ymmärrät miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- itsenäisen, vastuullinen esimiestyön mielenkiintoisessa työympäristössä
- mahdollisuuden osallistua foodservice -logistiikan ja -prosessien kehittämiseen
- hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen monipuolisessa K-ryhmässä
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa, järjestelmiä sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantojohtaja Jarmo Nikupeteri puh. 050 502 0532.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös