Elintarvikemyyjä (10-15h/vko) K -Citymarket Vantaa Koivukylä

Suomi: Uusimaa, Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.7.2020
Haku päättyy 9.8.2020
Elintarvikemyyjä (10-15h/vko) K -Citymarket Vantaa Koivukylä

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Vantaa Koivukylässä ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Myyjän tehtäviisi kuuluu mm. tavaroiden hyllyttämistä eri osastoilla, asiakaspalvelua, esillepanojen rakentamista, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistamista sekä kaupan muita töitä.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- vakaan työpaikan
- K-ryhmän ostoedun ja loistavat henkilökuntaedut
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mukavan työilmapiirin

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senja Wirgentius, senja.wirgentius@citymarket.fi.

Lähetä hakemuksesi 09.08.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen senja.wirgentius@citymarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös