Ajojärjestelijä K-ryhmään Vantaalle

Suomi: Uusimaa, Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.7.2020
Haku päättyy 15.8.2020
K-ryhmä / K-logistiikka etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle lähijakeluun

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

Vakituiseen työsuhteeseen

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle lähijakeluun ajojärjestelijää suunnittelemaan K-ryhmän päivittäistavarakaupan kuljetuksia. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä.

Odotamme sinulta:
- kokemusta ajojärjestelijän työstä
- kokemusta päivittäistavarakaupan jakelusta sekä runkokuljetuksista
- K-logistiikan toimintojen ja järjestelmien tuntemista
- kuljetusalan koulutus katsotaan eduksi
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä
- suurempienkin kokonaisuuksien hahmotusta ja ymmärrystä, miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa, järjestelmiä sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 12:00 – 15:00 välisenä aikana
Vko 29 Kuljetusesimies Jukka Honkamaa puh 010 532 7111
Vko 30 – 33 kuljetusesimies Minna Pirttiniemi puh. 010 532 0570

Lähetä hakemuksesi 15.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös