SAP Administrator K-ryhmään

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 14.7.2020
Haku päättyy 7.8.2020
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa SAP Administratoria vastaamaan Rakentamisen ja talotekniikan kaupan tuote- ja toimittajatietojen ylläpidosta. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta ja laajaa ymmärrystä tuotetietojen merkityksestä nyt ja tulevaisuudessa sähköisissä kanavissa
- Monipuolisia Excel-taitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- SAP ja PIM järjestelmien käyttökokemusta
- Luonteeltasi olet visionääri, tuot näkemyksiäsi ja kokemuksesi esille rohkeasti

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen
- Ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- Hyvät henkilökuntaedut
- Mukavan työyhteisön

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Takoja, kati.takoja@kesko.fi
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 07.08.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös