Leasingassistentti K-Auto Oy, Vantaa

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 8.7.2020
Haku päättyy 16.8.2020
K Auto Leasing etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa leasingassistenttia. Tehtävässäsi tarjoat laadukasta asiakaspalvelua loppuasiakkaille - eli autojen käyttäjille sekä toimit monipuolisessa roolissa tarjoten tukea ja opastusta myös automyyjille koskien leasingtoiminnan myyntiprosessia, dokumentteja sekä hinnoittelujärjestelmän käyttöä. Toimit apuna leasingtoiminnan kehittämisessä sekä käsittelet myös muita leasingsopimuksiin liittyviä asioita, kuten sopimusmuutoksia, maastavientilupia ja palvelet asiakkaita myös esimerkiksi chatissa.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja osaat toimia oma-aloitteisesti ja nautit asiakkaiden monipuolisesta palvelemisesta. Tiimityöskentely on sinulle arkipäivää ja haluat olla osa uutta kasvavaa liiketoimintaa.

Odotamme sinulta:
- Vankkaa kokemusta autorahoitus-/leasingtoiminnasta
- Kaupallista koulutusta
- Yritysmyynti- ja/tai asiakaspalvelukokemusta
- Halua kehittää uutta liiketoimintaa
- Oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
- Positiivista asennetta
- Englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- Microsoft Office – ohjelmien osaamista

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmässä ja K-Autossa voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Leasing Operations, Mika Lehmuskallio, puh. 050 3209750.

Lähetä hakemuksesi 16.8.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.

K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.

Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!
Takaisin ylös