Osastonhoitaja (35h/vko) K-Market Winterinmutka, Tampere

Suomi: Tampere,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.6.2020
Haku päättyy 7.7.2020
Etsimme kauppamme avainosastoille osastonhoitajaa, jonka ammattitaito riittää itsenäiseen työskentelyyn hevi- , leipä- ja maito-osastoilla. Moderni ja kehittymishaluinen kauppamme vaatii osastonhoitajalta ajanhermolla pysymistä, innovatiivisuutta, vankkaa ammattitaitoa osastoilla myynnissä olevien tuotteiden ja tuoteryhmien parissa sekä kykyä seurata osastojen kannattavuutta ja tunnuslukujen takana olevien toimenpiteiden hallitsemista. Kauppiaat, myymälävastaava ja koko muu henkilökunta antavat tarvittavan tuen ja avun osastonhoitajana menestymiseen sekä varmistavat, että hevi-, leipä- ja maito-osastot pysyvät myyvinä myös osastonhoitajan ollessa vapailla.

Osastonhoitajan tulee olla:
- kaupanalan moniosaaja
- mielellään K-ryhmässä aiemmin työskennellyt
- perillä kaupassa seurattavista tunnusluvuista ja tunnuslukuihin vaikuttavista toimenpiteistä
- yhteistyökykyinen ja -haluinen
- perillä K90 –kassajärjestelmästä, Qlik Sense –raportointiohjelmasta, SAP 2 –järjestelmästä sekä Honeywell -mobiilipäätteestä
- taitaa Matkahuollon ja Veikkauksen järjestelmät
- tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittämään osastoja.

Me tarjoamme:
- 35 viikko tuntia pääosin ma - pe klo 6-17 välillä
- toistaiseksi voimassaolevan työsopimuksen
- satunnaisia ilta- ja viikonloppuvuoroja
- TES mukaisen palkan vastuulisineen
- lämpimän ja kannustavan työyhteisön
- tuen ammattitaidon kehittämiseen
- yrittäjämäisen työotteen
- kolme kauppamme avainosastoa hoidettavaksi määräaikaisesti 31.1.2021 saakka itsenäisesti ja 1.2.2021 alkaen jaetulla vastuulla toisen osastonhoitajan palattua perhevapaalta.

Oletko sinä etsimämme puuttuva palanen kauppamme henkilökuntaan? Mikäli koet olevasi, niin hae meille töihin:) Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus toni.mertanen@k-market.com ja yllätä kauppiaat vaikka myös lyhyellä huippuhyvän ensivaikutelman tekevällä videolla itsestäsi:)

Haku työhön alkaa välittömästi ja sopivan henkilön löydyttyä työ alkaa vaikka heti. Hevi-, leipä- ja maito-osastomme osastonhoitajan paikka täytetään toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella ja 1.2.2021 alkaen osastovastuut jaetaan perhevapaalta palaavan osastonhoitajan kanssa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös