Myyntineuvoja K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 9.7.2020
Haku päättyy 9.8.2020
MYYNTINEUVOJA RUOKAKESKON TAVARAKAUPAN HEVI-TUOTELINJAAN

Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule töihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa Myyntineuvojaa. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Työskentelet Ruokakeskon Tavarakaupan Hedelmät ja vihannekset -tuotelinjassa Vantaan Hakkilassa. Myyntineuvojan tehtäviin kuuluu erilaiset asiakaspalvelutehtävät kuten hedelmien, vihannesten ja kukkien tukkumyynti K-kaupoille. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään mielekkäitä osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta nopeaa päätöksentekokykyä sekä tahtoa tehdä kiivasrytmistä ja itsenäistä työtä. Haemme haasteita pelkäämätöntä henkilöä, joka on vastuullinen, ystävällinen ja reipas. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, pidät tiimityöskentelystä ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Kaupallinen tai elintarvikealan koulutus ja kokemus vastaavassa tehtävässä työskentelystä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan K-ryhmän Hedelmät-, vihannekset- ja kukat-tuotelinjassa
- Mukavat työkaverit
- Kattavan perehdytyksen
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- Vastuullisen ja luotettavan työnantajan

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on vakituinen alkaen 1.10.2020

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lehtoranta, puh. 050-5023463.

Lähetä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös