Työharjoittelijoita verkkokauppaan ja markkinointiin Intersport Finland Oy

Suomi: Helsinki,TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 15.6.2020
Haku päättyy 19.7.2020
Työharjoittelijoita verkkokauppaan ja markkinointiin Intersport Finland Oy

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmässä toimiva Intersport Finland Oy etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa määräaikaisia TYÖHARJOITTELIJOITA erilaisiin verkkokaupan ja markkinoinnin avustaviin tehtäviin Helsinkiin. Harjoittelu sopii esimerkiksi ammattikorkeakouluopiskelijoille, joiden opintoihin kuuluu työharjoittelu.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla Budget Sport ja The Athlete's Foot -ketjujemme verkkokaupoissa ja markkinoinneissa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä ja Intersportissa saat kokea päivittäin digitaalisen kaupan ja markkinoinnin monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Intersport-ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Budget Sportin liikeideana on tarjota asiakkaille laaja valikoima laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajanvälineitä, vaatteita ja kenkiä edullisesti, helposti ja nopeasti. The Athlete's Foot puolestaan on kansainvälinen Intersport-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen tyylikkäitä ja urheilullisia vapaa-ajankenkiä ja -vaatteita maailman tunnetuimmilta urheilubrändeiltä.

Etsimme kolmea harjoittelijaa elokuussa 2020 alkavaan harjoitteluun. Harjoittelun kesto on vähintään 5 kuukautta, mutta maksimissaan 7 kuukautta. Tarkempi harjoittelun sisältö ja kesto määritellään harjoittelun alussa hakijan korkeakoulun tutkintovaatimusten mukaisesti. Työharjoittelu on palkallinen.

Pyydämme sinua huomioimaan hakemusta tehdessäsi seuraavat seikat:

1. Mihin Intersport Finlandin ketjuun ensisijaisesti haluaisit harjoitteluun? Jos sinulla ei ole ensisijaista toivetta, mainitse kiinnostuksesi kaikkiin ketjuihin (Budget Sport, The Athlete’s Foot)

2. Pystyt aloittamaan harjoittelun ketjujen toiveiden mukaisesti:
- Budget Sport 24.8.2020.
- The Athlete’s Foot 24.8.2020.

3. Pystyt sitoutumaan harjoittelupaikkaan 5 - 7 kuukauden ajaksi.

Kaupan ala on digitaalisen kaupankäynnin johdosta jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Odotamme sinulta:
- kiinnostusta digitaalisen kaupankäyntiin ja markkinointiin
- kiinnostusta urheilu- ja vapaa-ajan kauppaan
- valmiutta tutustua monipuolisesti erilaisiin verkkokaupan ja markkinoinnin tehtäviin

Tarjoamme työharjoittelussa sinulle mahdollisuuden tutustua seuraaviin verkkokaupan ja markkinoinnin osa-alueisiin:
- verkkokaupan ylläpitoon, logistiikkaan ja päivittäisiin työtehtäviin
- digikanavakohtaisiin markkinoinnin toimenpiteisiin
- tuoterikastusprosessiin ja kaupan ohjelmistoihin
- verkkokauppaan integroitujen taustajärjestelmien toimintaan

Lisätietoja työharjoittelusta antavat:

Budget Sport
Heikki Seppänen, heikki.seppanen@budgetsport.fi

The Athlete’s Foot
Juho Kettunen, juho.kettunen@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi 19.7 2020 mennessä oheisen linkin kautta.

------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös