Kesätyöntekijöitä laatutiimiin Kesko logistiikkaan ja Kesprolle Vantaalle

Suomi: Uusimaa, Vantaa,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.3.2020
Haku päättyy 5.4.2020
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa opintojen alku- tai keskivaiheessa olevaa kesätyöntekijää K-logistiikan ja Kespron Vantaan varastoihin määräaikaiseen työsuhteeseen. Aloitusaika on sopimuksen mukaan keväällä 2020 ja työtehtävät päättyvät 30.9.2020 mennessä. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä osa-aikaisena esim. opiskelujen ohella. Työvuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle. Laadunvalvojana toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit antaa oman panoksen. Työssäsi vastaat erityisesti hedelmien ja vihannesten aistinvaraisesta laadunvalvonnasta. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Positiivista asennetta ja halua oppia uutta
- Järjestelmällisyyttä , huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
- Elintarvike- tai maa- ja metsätaloustieteiden tutkintoon tähtääviä opintoja
- Vuorotyöhalukkuutta

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Hyvän perehdytyksen tehtävään
- Ihmisläheiset esimiehet
- Mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- Paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa
- Oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan

K-logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palveluntarjoajista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Niinimäki, puh 01053 27060.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös