Korimekaanikko K Caara Oy, Volkswagen Center Airport

Suomi: Vantaa,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 18.3.2020
Haku päättyy 15.4.2020
Volkswagen Center Airport etsii energiseen ja uudistavaan joukkoonsa korimekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta korimekaanikon koulutusta. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityöskentelytaidot ovat hallussasi. Hoidat työtehtäväsi laadukkaasti, ja sinulla on voimassa oleva ajokortti. Volkswagen konsernin tuntemus katsotaan eduksi. Tulet pääsääntöisesti työskentelemään Audi, Volkswagen, Seat-merkkien parissa.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Rolf Rehtonen +358 50 445 5185

Lähetä hakemuksesi 15.4.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille
www.k‐caara.fi
Takaisin ylös