Myyntiassistentti K-ryhmään

Suomi: Helsinki,TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 16.3.2020
Haku päättyy 31.3.2020
Innostutko tukkukaupasta, uusista haasteista ja oletko järjestelmällinen ja toimeen tarttuva? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään rauhallisesti ja systemaattisesti myös kiireisinä aikoina. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään Kespron myynnin tuen tiimiin Kalasataman Kampukselle innokkaan ja osaavan Myyntiassistentin.

Työskentelet HoReCa-tukkukaupan eturintamassa rautaisten ammattilaisten kanssa. Työtehtävässäsi otat operatiivista vastuuta Kespron myynnin tuen tiimissä ja vastaat omien nimettyjen asiakkuuksiesi myynnin tukitoimintojen tuottamisesta ja asiakkuuksien hoitamisesta yhdessä avainasiakaspäällikön kanssa. Näitä tehtäviä on mm. kaupallisten ja logistiikkaan liittyvien ehtojen ylläpito sovitun rytmin mukaisesti, raportoinnin ja muun tukimateriaalin tuottaminen sekä asiakassuhteen hoito ja toimeksiantojen toteuttaminen ja vastaaminen.
Työskentelet tiiviisti yhdessä tiimisi sekä sidosryhmien kanssa ja tarpeen mukaan tuotat myös tiimille yhteisiä materiaaleja pohjaksi aikataulutettuja ylläpitoja ja muita työtehtäviä varten. Työsuhde on vakituinen.

Olet valmis kantamaan vastuuta ja tarttumaan oma-aloitteisesti toimeen ja kehittämään omaa ja yksikkösi toimintaa. Arvostamme aktiivisuutta, päättäväisyyttä ja aidosti positiivista ajattelutapaa. Saat asioita aikaan ja et luovuta koskaan. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa koulutusta kuten alempaa korkeakoulututkintoa/koulutusta kaupalliselta, elintarvike tai MaRa-alalta, esim. tradenomi tai restonomi. Keittiö ja HoReCa-alan muu koulutus hyödyksi.

- Horeca-tukkuliikkeen ja asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärrystä, monipuolista osaamista tuotteista, logistiikasta, hinnoittelusta ja laskutuksesta

- Sujuvaa tietotekniikan käyttöä; jokapäiväisessä käytössämme on mm. Excel, SAP, Microsoft Dynamics CRM ja Office 365.

- Hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

- Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, hyviä työyhteisötaitoja, paineensietokykyä ja positiivisen myönteistä otetta jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän
- Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- Näköalapaikan johtavaan HoReCa-alan tukkukauppaan
- Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä
- Päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- Useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- Konsernin laajan tuen

Kespro työnantajana - ratkaisemme yhdessä asiakkaan kanssa

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija yhdeksässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myynninkehityspäällikkö Osmo Puhakaiselta numerosta 050 436 6731.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös