Palveluesimies myynnin tukeen K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 15.7.2020
Haku päättyy 10.8.2020
Palveluesimies Kespron myynnin tukeen Helsingin Kalasatamaan

Onko ihmisten johtaminen ja valmentaminen lähellä sydäntäsi? Haluatko auttaa tiimiläisiäsi kehittymään ja menestymään? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineidenkin alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi tiimisi onnistumisen ja sitä kautta hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään Kespron myynnin tukeen Helsingin Kalasatamaan valmentavalla otteella johtavan palveluesimiehen. Työskentelet HoReCa-tukkukaupan eturintamassa rautaisten ammattilaisten kanssa, autat Kespron myynnin tuen tiimiläisiä onnistumaan ja kehittymään työssään.

Tärkein vastuusi on huolehtia tiimin johtamisesta sekä laadukkaiden ja oikea-aikaisten myynnin tukipalveluiden toteutumisesta. Tiimisi työskentelee yhdessä Kespron kenttämyynnin kanssa eri asiakaskanavissa ja huolehtii mm. Kespron asiakkaiden sopimusehtojen oikeellisuudesta järjestelmissä ja toteutumisesta asiakkaille, asiakastietojen ja ehtojen ylläpidosta osaltaan, asiakkaille toimitettavien raporttien ja listausten ja muiden vastaavien materiaalien tuotannosta jne.

Johdat myynnin tukitiimin toimintaa ja toimit myynnin tuen vakaana, luotettavana ja valmentavana lähiesimiehenä. Osallistut strategian mukaisen toimintasuunnitelman ja tiimin tavoitteiden luomiseen sekä johdat vakaalla otteella toimintasuunnitelman toimenpiteiden toteutumista. Kehität aktiivisesti tiimisi prosesseja, työn tekemiseen ja palvelun kehittämiseen liittyviä toimenpiteitä ja muutoksia sekä opastat tiimiläisiäsi kehittymisen polulla.

Tiimisi jäseniä työskentelee eri paikkakunnilla Kespron toimipisteissä, joten matkustusvalmius kotimaassa on tehtävän edellytys.

Olet valmis kantamaan vastuuta ja tarttumaan oma-aloitteisesti toimeen. Arvostamme aktiivisuutta, päättäväisyyttä ja aidosti positiivista ajattelutapaa. Saat asioita aikaan ja et luovuta koskaan. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Odotamme sinulta:
-Kaupallista, elintarvike tai MaRa-alan osaamista tai koulutusta. Soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa esim. tradenomi tai restonomi
-Keittiö ja HoReCa-alan ymmärrystä Kespron HoReCa-asiakkaiden liiketoiminnasta, haasteista ja toimintaympäristöstä
-Osaamista kaupankäynnistä ja tiimin toiminnan kehittämisestä
-Osaamista valmentavasta esimiestyöstä ja ihmisten johtamisesta
-Halua ja kykyä kehittää toimintaa ja hyödyntää sidosryhmiä oman tiimin työn kehittämiseen sekä yli tiimirajojen kulkevien prosessien optimointiin
-Digitaalisten välineiden sujuvaa ja oivaltavaa käyttökykyä sekä halua auttaa muita kehittymään välineiden käytössä. Kykyä omaksua uusia järjestelmiä tehokkaasti, käytössämme on mm. SAP sekä laajasti Microsoftin pilvipalvelut Dynamics CRM D365 ja O365 mukaan lukien Teams
-Edistynyttä Excelin käyttötaitoa
-Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
-mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän
-näköalapaikan johtavaan HoReCa-alan tukkukauppaan
-mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä
-päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
-useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
-innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
-konsernin laajan tuen

Kespro työnantajana - ratkaisemme yhdessä asiakkaan kanssa

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija yhdeksässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä myynninkehityspäällikkö Osmo Puhakaiselta perjantaina 17.7.2020 klo 15-16 sekä maanantaina 10.8.2020 klo 13-14 välisenä aikana numerosta 050 436 6731.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 10.8.2020 oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös