Myyjä (20-37,5h/vko) K-Market Otaniemi, Espoo

Suomi: Espoo,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.2.2020
Haku päättyy 6.3.2020
Tekijälle työpaikka?

Haluaisitko sinä olla yksi meistä? Tiimimme kaipaa uutta positiivista tekijää.

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus oppia ja kasvaa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein tekijä ja henkilöstöön panostaminen on meille konkreettinen keino tämän varmistamiseksi.

Toimimme A Bloc Väreessä. A Bloc Väre on Espoon Otaniemessä sijaitseva kauppakeskus, joka on osa Aalto-yliopiston Otaniemen pääkampusta. Väre kauppakeskuksesta löytyvät mm. Alko ja apteekki, ravintoloita unohtamatta. Metrolla pääset perille helposti ja joustavasti.

Kauppamme tarjoaa asiakkailleen alueen parhaan valikoiman ja herkulliset ruokaratkaisut. Nopea asiointi, vastuullisuus ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat kauppamme kilpailuetuja. Työt alkavat joustavasti huolellisella perehdytyksellä. Haemme joukkoomme ammattitaitoista kaupan ammattilaista tai sellaiseksi aikovaa (20-37,5h/vk) vakituiseen työsuhteeseen. Meillä Asenne ratkaisee!

Aiempi työskentely laadukkaassa K-ruokakaupassa auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta ei ole välttämätöntä. SAP-järjestelmän, kassajärjestelmän, Matkahuollon ja muiden kaupan järjestelmien tuntemuksen sekä hygieniapassin katsomme eduksi.

Tarjoamme modernin, innovatiivisen, ihmistä arvostavan ja turvallisen työympäristön.

Mikäli tunnistit itsesi ja sinua kiinnostaa työskennellä kaupassa, jonka myynti kasvaa ja kehittyy alueen mukana, laita napakka hakemus ja CV osoitteeseen aleksi.tapani@k-market.com. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, haku päättyy kuitenkin viimeistään 6.3.2020.

Lisätietoja kauppias Aleksi Tapani 050 4219944.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös