Varaosamyyjä/Rengasvastaava K Caara Oy, Helsinki

Suomi: Helsinki,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 4.3.2020
Haku päättyy 30.3.2020
VARAOSAMYYJÄ / RENGASVASTAAVA K CAARA HELSINKIIN

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista varaosamyyjää. Pääasiallinen toimenkuva toimia rengasvastaavana.
Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaskontaktointi, sisäinen / ulkoinen myyntityö sekä renkaiden varastointi ym. Työ on hetkittäin myös hyvin fyysistä.
Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa, englannin ja ruotsin kielitaito lasketaan myös eduksi
- ajokorttia

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Kari Heikkinen puh. 050 427 4538.

Lähetä hakemuksesi 30.03.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Takaisin ylös