Burger King fast food -työntekijä (n.35h/vko) Neste K Rivieralle Maskuun

Suomi: Varsinais-Suomi, Masku, Raisio, Turku,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.2.2020
Haku päättyy 30.3.2020
Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja, haluat olla osa kingiä jengiä ja ymmärrät vielä hyvän palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen.

Jos olet lisäksi täysi-ikäinen, joustava ja innokas tarttumaan työhön, se riittää meille. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää joten et tarvitse välttämättä kokemusta ravintola-alalta. Asenne riittää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa. Työnkuva on laaja ja monipuolinen; asiakaspalvelua, ruuanvalmistusta ja siivousta.

Burger King ravintoloiden työntekijät ovat kaikki erilaisia: osa suoraan koulunpenkiltä tulleita ja tuoreita talentteja, osa taas monessa tulessa karaistuneita konkareita. Taustasta riippumatta kaikki puhaltavat yhteen hiileen.
Ei ole sattumaa, että meillä duunissakin viihdytään. Tiivis oma jengi, hyvä fiilis ja rento ilmapiiri synnyttää työn intoa, joka näkyy myös asiakkaille. Me teemme töitä tosissaan, mutta emme vakavalla naamalla.

Työtuntimäärääsi pääset itse vaikuttamaan, sillä tarjolla on tunteja aina 35 viikkotuntiin saakka ja toivomme, että olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin kaikissa työvuoroissa klo 8.00 – 01.00 välillä.

Voit tulla valituksi kingiin jengiimme, kun täytät sähköisen hakemuksen oheisesta linkistä 30.3.2020 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

”Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.” (BK® työntekijät)

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös