Tuotepäällikkö K-ryhmään

Suomi: Helsinki,PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 12.2.2020
Haku päättyy 25.2.2020
Innostutko kaupasta ja uusista haasteista? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmään kuuluva Kespro etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa panimotuotteista, mehuista ja tupakasta vastaavaa tuotepäällikköä. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Tuotepäällikkönä vastaat oman vastuualueesi ostoneuvotteluista, valikoimista, hinnoittelusta sekä omien merkkien kehityksestä sekä nimettyjen päämiessuhteiden tuoteportfolioiden hallinnasta. Työtehtävään kuuluu olennaisesti toiminnan jatkuva kehittäminen. Toimit sujuvasti niin kotimaisten kuin ulkomaisten yhteistyökumppaneiden ja verkostojen kanssa. Toimit ratkaisuhakuisesti, oma-aloitteellisesti ja joustavasti sisäisten (kuten osto, myynti, markkinointi, varastointi, kuljetus) sekä ulkoisten (kuten tavarantoimittajat, viranomaiset) sidosryhmiemme kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
• Kaupallista ja / tai elintarvikealan korkeakoulutusta
• Positiivista asennetta ja myyntihenkisyyttä
• Näyttöä ja kokemusta tuloksellisesta toiminnasta Food Service-alalta tai päivittäistavarakaupasta
• Ymmärrystä alkoholin ja elintarvikkeiden lainsäädännöstä
• Panimotuoteryhmien vahva tuotetuntemus katsotaan eduksi
• Kokemusta brändin rakentamisesta ja kehittämisestä
• Tuontikaupan tuntemusta
• Kokemusta vaativista neuvotteluista
• Pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä
• Hyviä vuorovaikutustaitoja
• Erittäin hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• Erinomaisia organisointi- ja projektinjohtamistaitoja sekä kykyä saattaa projektit viimeistellysti maaliin aikataulu- ja laatuvaatimukset täyttäen
• Kykyä analyyttiseen ajatteluun ja pitkäjänteiseen suunnitteluun
• MS Office –ohjelmien ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän sujuvaa käyttöä

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä ja saat olla osana huippujengiä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön sekä Kesko-konsernin edut.

Kespro työnantajana – tehdään ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija yhdeksässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa osto- ja myyntipäällikkö Ruut Laakso, puh 040-753 2825.
Takaisin ylös