Täydennyssuunnittelijoita kesäksi K-ryhmään, Helsinki

Suomi: Helsinki,TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 23.1.2020
Haku päättyy 15.3.2020
Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa TÄYDENNYSSUUNNITTELIJOITA toimitusketjun ohjauksen työtehtäviin pääsääntöisesti ajalle 1.5.2020 – 31.8.2020. Työn pituudesta sovitaan kuitenkin aina erikseen. Työpaikka sijaitsee K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Odotamme sinulta:
- asiakaspalveluasennetta
- organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista
- normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa ja vahvaa Excel-osaamista
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja rohkeaa työskentelyotetta myös haastavissa tilanteissa
- sujuva englanninkielen taito ja toimitusketjun ohjaukseen liittyvät opinnot katsotaan eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan toimitusketjun ohjauksen tehtäviin
- monipuolisen työn
- ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden sekä tiimien tuen

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 15.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Soila Honkanen: soila.honkanen@kesko.fi.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös