Avoin hakemus, myynti Onninen Oy

Suomi, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 31.5.2021
Haku päättyy 31.12.2022
Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 55 Onninen Express -myymälää.

Hienoa, että olet kiinnostunut rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialasta ja Onnisesta vahvana toimijana teknisessä tukkukaupassa sekä tarjoamistamme työmahdollisuuksia myynnin eri tehtävissä.

Voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen rekrytointijärjestelmäämme, käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä Onninen Express-myymälöissämme, teknisen myynnin tehtävistä, asiantuntijatehtävistä vai esimiestehtävistä.

Mikäli sinua kiinnostavia paikkoja on meillä auki, kannattaa ensisijaisesti hakea niihin suoraan kyseisen tehtävän hakulinkin kautta.
Takaisin ylös