Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Ouluun Vuoden ruokamaailma -palkinto K-Supermarket Toppilalle

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. K-Supermarket Toppilan kauppiaspari Janne Saarela ja Marjo Helisten-Saarela palkittiin kaupassaan tehdystä työstä ruokamaailman eteen: elämyksellisyydestä, asiakkaiden arkea helpottavien valmiiden annosten sekä paikallisten ravintoloiden yhteistyön kehittämisestä.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.2.2022

Vuoden 2021 Ruokamaailma -palkinto myönnettiin oululaiselle K-Supermarket Toppilan kauppiaspari Janne Saarelalle ja Marjo Helisten-Saarelalle. Valintaperusteissa korostuivat ruokamaailman elämyksellisyys, todella laaja tuotevalikoima, jatkuva kehittäminen sekä asiakastoiveiden huomioiminen. Tämä on kauppa, josta löytyy jokaiselle jotakin: Palvelutiskistä raaka-aineet ruoanlaittoon tai valmista: Pizzasta ja burgerista ja lounasannoksista aina ravintolakumppanien etnisten ja aasialaisten ruokien valikoimaan.

Yhteistyö on hyödyttänyt sekä kauppoja että ravintoloita, ja Toppilalla onkin noin 20 ravintolakumppania, jotka ovat yhteistyön myötä pystyneet koronasta huolimatta kasvattamaan liiketoimintaa: osa ravintoloista toimittaa lukuisiin Oulun alueen K-kauppoihin annoksiaan.

”Olemme fuusioineet ruokakaupan ja ravintoloiden maailman, viedäksemme  ruokaelämyksen kaupassa käydessä kokonaan uudelle tasolle. Tuotamme useita kymmeniä eri tuotteita omasta keittiöstä, ne löytyvät kaupasta OMA-tuotemerkillä. Näihin kuuluvat esimerkiksi salaatit, jälkiruoat, rahkat, patongit, pizzat, valmiit kylmät ruoka-annokset ja kolmioleivät. Kehitämme myös ravintoloiden kanssa tuotteita, ja viimeisimpänä olemme aloittaneet yhteistyökumppaniravintolamme reseptillä tehdyn naan-leivän paistamisen”, kertoo Saarela.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös