Odotettu K-Supermarket avautui Espoon Mikkelään 30.12. – samalle tontille aukeaa keväällä myös Onninen Mega Express -myymälä

K-ryhmä vastaa Espoon ja pääkaupunkiseudun kaupunkilaisten tarpeisiin tuomalla uusia korkealaatuisia kaupan palveluita eri puolille aluetta. Vuoden viimeinen ruokakauppapaikkahanke saadaan päätökseen, kun Espoon Mikkelään aukeaa uusi K-Supermarket Kunkku 30.12. Samalle tontille avataan myös teknisen tukkukupan yritysasiakkaita palveleva Onninen Mega Express -myymälä helmi-maaliskuun vaihteessa 2023.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.12.2022

Kehä kolmosen vieressä sijaitsevalle Mikkelän alueelle osoitteeseen Teirinsyrjä 2b saadaan odotettu uusi ruokakauppa, kun K-Supermarket Kunkku avaa ovensa.

”Pääkaupunkiseudun asukasluku on jatkanut nopeaa kasvuaan. Kasvua vauhdittavat lukuisat isot liikennehankkeet, joista viimeisimpänä juhlittiin Länsimetron jatkeen avausta joulukuun alussa. Haluamme olla mukana alueen kasvussa tuomalla korkealaatuisia kaupan palveluita. Tämän vuoden aikana olemme avanneet viisi kokonaan uutta ruokakauppaa pelkästään pääkaupunkiseudulle, näistä kolme Espooseen. Kauppapaikkaverkoston kehittäminen jatkuu myös alkavana vuonna lukuisten uusien kauppojen ja nykyisten kauppojen uudistusten muodossa, kertoo Keskon aluejohtaja Mika Sivula.

”Tuomme alueelle herkullisimman, laadukkaimman, inspiroivimman ja nykyaikaisimman ruokakaupan, jossa tulemme satsaamaan siihen, että lähialueen asukkaat löytävät täältä kaiken tarvitsemansa. Tarjonnassa on myös huomioitu se, että jokainen asiakas voi koota omaan budjettiinsa sopivan ostokoriin”, kertoo kauppias Kenneth Broström.

Kaupan sisällä 24-paikkainen ravintola

Nykyaikainen kauppa on paljon muutakin kuin maito- ja leipäkauppa, sillä asiakkaat odottavat ruokakaupalta paljon enemmän. Esimerkiksi K-Supermarket Kunkussa on leipomo Halmeen jauholeipomo, päivittäin valmistuvat sushit ja kokonaan uudenlainen, yhteistyössä Fat Lizard -ravintolan kanssa kehitetty Fat Pizza -pizzakonsepti. Pizzareseptit on suunniteltu yhteistyössä, ja pizzat valmistetaan alusta alkaen kaupassa. Lisäksi kaupassa on arkipäivisin lämmin lounas seisovasta pöydästä, sekä viikonloppuisin brunssi.

”Ravintolatasoiset ratkaisut ja vaihtoehdot helpottavat arkea ja tuovat siihen myös piristystä. K-Supermarket-kokoluokassa on vielä aika harvinaista, että kaupassa on täysimittainen ravintola. Kaupan vaikutusalueen asiakasprofiilin ja datan pohjalta näimme kuitenkin potentiaalia ravintolapalveluiden tarjoamiselle. Lisäksi naapuriin tulevan Onnisen yritysasiakkaat hyötyvät varmasti hyvästä lounastarjonnasta”, kertoo Broström.

K-Supermarket Kunkku työllistää 30 kaupan ja ravintola-alan ammattilaista.

K-Supermarket Kunkku palvelee laajoin aukioloajoin maanantaista perjantaihin 6.30-22.00, lauantaisin 8.00-22.00 ja su 9.00-22.00. Kaupasta löytyy pakettiautomaatit ja vuodenvaihteen jälkeen aukeaa ruoan verkkokauppa noutomahdollisuudella.

Parkkipaikalta löytyy myös K-Lataus-asema sähköautoilijoille. Asemalla on yhden 100 kW:n tehoisen suurteholatauslaitteen lisäksi neljä 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Yhteensä ladattavana voi siis olla kuusi autoa kerralla. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on autoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri.

Yksi suurimmista Onnisen myymälöistä yritysasiakkaille

Onnisen tarjoamat palvelut paranevat Espoossa, kun sinne avataan kaupungin kolmas Onnisen myymälä.

”Uudesta Onninen Mega Express Muuralasta tulee yksi suurimmista myymälöistämme, jonka laajat tuotevalikoimat palvelevat alueella toimivia asiakkaitamme, LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisia sekä infrarakentajia. Myymälässä on kattavat osastot erityisesti uusille teknologioille, kuten sähköauton lataukselle ja uusiutuvien energianlähteiden hyödyntämiselle”, kertoo Onninen Express -ketjun johtaja Kimmo Huttunen.              


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös