Mari ja Mika Mustonen Rovaniemeltä ovat K-duuni-kilpailun finaalissa

Rovaniemeläisen K-Supermarket Kauppatorin kauppiaat Mari ja Mika Mustonen ovat K-ryhmän K-duuni-kilpailun Vuoden työnantajakauppias-sarjan finaalissa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä 1685.

”Jotain on tehty oikein”

Mari kertoo, että hän oli kassalla puhelun tullessa ja tieto finaalipaikasta meni niin tunteisiin, että piti vähän itkeä. ” Finaalipaikka on meille jo itsessään voitto. Teimme päätöksen silloin 15 vuotta sitten aloittaessamme kauppiasuramme, että haluamme pitää parasta mahdollista huolta henkilökunnastamme ja saada maineen haluttuna työpaikkana, koska silloin, kun henkilökunta voi hyvin, niin koko yritys voi hyvin. Tämä finaalipaikka osoittaa, että olemme tehneet jotain oikein”, Mari ja Mika vaatimattomasti toteavat. Rovaniemen K-Supermarket Kauppatorin kauppiaiksi he tulivat keväällä 2016.

”Olemme yhtä suurta perhettä ja meillä jokainen saa olla juuri oma persoonansa. Kaikesta voimme puhua ja olemme aidosti kiinnostuneita toistemme elämästä”, kertovat Mustoset ajatuksistaan. ”Työ täyttää niin ison osan elämäämme, että me haluamme tehdä kaikkemme, jotta meillä kaikilla olisi hyvä ja viihtyisä olla töissä.”

”Kyllä tämmöinen muistaminen saa meillä uuden vaihteen silmään, olemme tästä todella iloisia!”, Mari ja Mika hehkuttavat.

Vapaa-aikanaan kauppiaspari rauhoittuu rentoutumalla perheen kanssa mökillä ja luonnossa liikkuen.

Upea kauppa ja upea porukka!

Mari ja Mika ovat saaneet kilpailupalautteissa kiitosta niin työntekijöiltään kuin asiakkailtaankin. Henkilökunta tuntee, että heistä pidetään hyvää huolta ja he saavat tsemppiä sekä kiitosta työnantajiltaan. Mustoset luovat positiivisuutta ympärilleen ja ottavat kaikki työntekijät huomioon tasapuolisesti. Asiakkaat ovat myös huomanneet, että kaupassa on hyvä yhteishenki. ”Upea kauppa ja upea porukka!”, eräs asiakas kommentoi.

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jonka kaupassa on ilo asioida. Kaupassa voi  aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan la 6.11.2021 K -Team Live-virtuaalitapahtumassa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös