Hyötyautomyyjä K Caara Oy, Volkswagen Center Kuopio

Suomi: Kuopio, TOIMIHENKILÖ / Published 3/23/2021
Due 4/16/2021
Ovatko yritysasiakkaiden palvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja ahkeran hyötyautomyyjän tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat itse asiakassuhteidesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.

Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Lisäksi ymmärrät lisäpalveluiden myynnin merkityksen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme sekä yrityksellemme. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa pääset ottamaan vastuuta sekä kehittämään omaa työnkuvaasi sekä käytettyjen autojen myyntiä.

Odotamme sinulta:
- Aiempaa kokemusta myyntityöstä
- Yritysmyynti kokemus katsotaan eduksi
- Iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja
- Sujuvia digitaitoja ja kykyä hyödyntää tekniikkaa monipuolisesti myyntityössä
- Kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- Asiakastyytyväisyyden ja asiakkuuden hallinnan olennaisuuden ymmärrystä ja CRM-järjestelmien systemaattista käyttöä
- Hyvää paineensietokykyä sekä pitkäjänteistä ja systemaattista toimintatapaa.
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Ajokorttia (B)

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- Päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- Useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään

Lisätietoja tehtävästä antaa Volkswagen myyntipäällikkö Juha Turunen, puh. 050 582 0188 / juha.turunen@volkswagencenter.fi

Lähetä hakemuksesi 16.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA-, Porsche‐ ja Bentley- henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara toimii merkittävänä uusien autojen ja vaihtoautojen kauppiaana ja tarjoaa huolto- ja jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään 15 paikkakunnalla. K-Caaran palveluihin kuuluvat myös mm. vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen myymälä sekä leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille. www.k-caara.fi
To top