Fast food -työntekijä kesäksi (8-15h/vko) Burger King Neste K Lappeenranta

Suomi: Etelä-Karjala, Lappeenranta, TYÖNTEKIJÄ / Published 2/4/2021
Due 4/30/2021
BURGER KING® Neste K Lappeenrantaan Fast food -työntekijäksi kesän ajaksi!

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja, haluat olla osa kingiä jengiä ja ymmärrät vielä hyvän palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen.

Jos olet lisäksi täysi-ikäinen, joustava ja innokas tarttumaan työhön, se riittää meille. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa. Työnkuva on laaja ja monipuolinen.

Burger King ravintoloiden työntekijät ovat kaikki erilaisia: osa suoraan koulunpenkiltä tulleita ja tuoreita talentteja, osa taas monessa tulessa karaistuneita konkareita. Taustasta riippumatta kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Ei ole sattumaa, että meillä duunissakin viihdytään. Tiivis oma jengi, hyvä fiilis ja rento ilmapiiri synnyttää työn intoa, joka näkyy myös asiakkaille. Me teemme töitä tosissaan, mutta emme vakavalla naamalla.

Tarjoamme noin 8 – 15 tuntia viikossa kesäaikana ja toivomme, että olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Voit tulla valituksi kingiin jengiimme, kun täytät sähköisen hakemuksen oheisen linkin kautta 30.04.2020 mennessä. Toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.

”Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.” (BK® työntekijät)

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
To top