Valmennus
K-kauppiaan ura alkaa K-kauppiasvalmennuksen suorittamisella. Rekrytointi kauppiasvalmennukseen on avoinna jatkuvasti.

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen K-kauppiasvalmennukseen hakemisesta, tutustu sivuillamme valmennuksen sisältöön ja ota selvää, millaista työ vähittäiskaupassa oikeasti on. Jos sinulla ei ole työkokemusta kaupasta, sinun kannattaa käydä tutustumassa K-kauppoihin ja keskustella kauppiaiden kanssa.

Hakemuksen K-kauppiasvalmennukseen löydät sivuston yläreunasta. Hakemus ohjautuu sen alueen rekrytoinnista vastaavalle henkilölle, jonka olet asettanut hakemuksessasi ensimmäiseksi toiveeksi. 

Rekrytoinnista vastaava lukee hakemuksesi ja kutsuu sinut sen perusteella mahdollisesti haastatteluun. Ennen haastattelua luottotietosi tarkistetaan. Lopullisen valinnan tueksi sinun tulee osallistua soveltuvuusarviointiin, jolla arvioidaan sopivuuttasi kauppiaaksi. Rekrytoinneista vastaavat henkilöt löydät yhteystiedoista.

K-kauppiasvalmennus on väylä K-kauppiaaksi

Kauppiasvalmennus on monimuotoinen opiskeluohjelma, joka koostuu kauppiastyön harjoittelusta kasvattajakauppiaan valmennuksessa, verkossa ohjatusta opiskelusta ja työssä oppimisesta sekä alueellisista ja valtakunnallisista lähijaksoista.

Koulutus on vain suomeksi 

Olemme pyrkineet kokoamaan näille sivuille mahdollisimman kattavasti tietoa K-kauppiasvalmennuksesta.

Suomen kielen taito on perusedellytys K-kauppiaana toimimiseen Suomessa. Siksi K-kauppiasvalmennus ja siihen liittyvä materiaali ovat vain suomeksi.

* Flytande finska är ett grundläggande krav för K-köpmän i Finland. Därför är K-köpmanna-utbildningsprogrammet endast tillgängligt på finska.

 *Fluent Finnish is a basic requirement for K-retailer in Finland. For this reason K-retailer training program is only available in Finnish.

Takaisin ylös