Intersport-kauppiasura tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä menestyvän urheilukaupan ja johtamisen ammattilaisena.

MILLAISIA HENKILÖITÄ ETSIMME?

Menestyvän Intersport-kauppiaan taustana on usein hyvä urheilukauppaosaaminen. Myös muualta hankkimasi kokemus vähittäiskaupasta tai liike-elämästä antaa hyvän pohjan kehittää urheilukauppaosaamista.

Intersport -kauppiaaksi haluavalta ei peruskoulutuksen lisäksi edellytetä tiettyä koulutusta tai tutkintoa. Tutkinto on kuitenkin luonnollisesti näyttö pitkäjänteisestä sitoutumisesta sekä tavoitteellisuudesta. Uskomme, että kauppiaan ammattitaitoon liittyvät tekijät ovat opittavissa, kunhan henkilökohtaiset ominaisuudet ja aikaisempi kokemus ovat sopivia.

Intersport -kauppiaalta odotetaan aktiivisuutta ja luovuutta oman yrityksensä johtamisessa ja kehittämisessä. Tästä syystä on eduksi, jos kauppiaalla on laaja näkemys liikeyrityksen menestymiseen vaikuttavista tekijöistä.

Arvostamme valintoja tehdessämme, jos sinulla on jo kokemusta

  • Urheilu- ja/tai vähittäiskaupassa toimimisesta
  • Johtamisesta
  • Tulosvastuusta
  • Asiakkuuksien hoidosta

 

MITÄ KAUPPIAALTA ODOTETAAN?

Intersport kauppiasyrittäjänä kauppiaan rooli on aina varmistaa omalla toiminnallaan parhaiden ratkaisujen käyttö markkinatilanteessa ja saada aikaan asiakasuskollisuutta ja ylläpitää kannattavaa liiketoimintaa. Kauppias toimii itsenäisenä yrittäjänä toteuttaen oman ketjunsa ketjukonseptia. Kauppiaan tekemät ratkaisut ja toiminta viime kädessä varmistavat asiakasuskollisuuden ja tuloksellisuuden.

Kauppiaan tulee pystyä verkostoitumaan asiakaskunnassaan ja toimimaan myös kannustavana henkilöstöjohtajana yrityksessään. Asiakaskunnan monimuotoisuus ja alaan liittyvät tekniset taustat vaativat myös kauppiaan henkilökunnalta ja palveluasenteelta paljon. Kauppiaan eräs tärkeimmistä ominaisuuksista on saada aikaan myyntihakuinen ja positiivinen kaupan tekemisen ilmapiiri yrityksessään.

Kauppiaan pitää sietää epävarmuutta ja suuria riskejä. Merkittävä osa Intersport -kauppiaan pääomista sitoutuu varastoon. Tästä syystä johtuen myös Intersport -kauppiasuraansa aloittavan kauppiaan tähtäin on oltava tarpeeksi pitkällä. Urheilukaupassa ainoastaan tarpeeksi pitkäjänteinen ja  samalla tuloshakuinen toiminta antavat mahdollisuudet hyvään ansaintaan. 

Kauppiaaksi siirtyminen on iso päätös, joka vaikuttaa myös uuden kauppiaan puolison ja perheen elämään. Ennen päätöstä kauppiasvalmennukseen hakeutumisesta sinun kannattaa keskustella asiasta niiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa, joihin päätöksesi vaikuttaa. Läheisten tuki ja kannustus on tässäkin asiassa kullan arvoista.

Kauppapaikkaverkostomme kattaa koko Suomen. Mitä vähemmän rajoitteita aloittava kauppias on asettanut itselleen maantieteellisesti, sitä joustavammin hän todennäköisesti pääsee aloittamaan oman Intersport kauppiasuransa.

 

Intersport

Intersport on urheilukaupan markkinajohtaja ja tutkitusti Suomen luotetuin urheilukaupan ketju. Intersportin asiakkaita ovat niin satunnaisesti urheilua harrastavat kuin maajoukkuetason huippu-urheilijat. Intersport palvelee asiakkaita perheen pienimmistä paikallisiin urheiluseuroihin.

Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Intersport palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 50.

 intersport.fi

 

MITEN PÄÄSEN intersport -KAUPPIAAKSI?

Intersport -kauppiaan ura alkaa K-kauppiasvalmennuksen suorittamisella. Rekrytointi valmennukseen on avoinna jatkuvasti. Intersport-kauppiasvalmennus alkaa kerran vuodessa aina syksyllä päättyen seuraavan vuoden jouluna. Valmennus koostuu ohjatusta kauppiastyön harjoittelusta, verkko-opinnoista sekä lähijaksoista.

Ennen Intersport-kauppiaan uralle hakeutumista tutustu näillä sivuilla kauppiaan uraan ja ota selvää, millaista työ urheilukaupan arjessa on. Jos sinulla ei ole työkokemusta vähittäiskaupasta, käy tutustumassa Intersport kauppoihimme ja keskustele kauppiaiden kanssa. Kysy kauppiasta juttusille seuraavan kerran, kun poikkeat tutussa Intersportissa ja kerro suunnitelmistasi!

Hakemuksen valmennukseen voit tehdä täällä.

 

Takaisin ylös