Veera Pukkila jatkaa suvun kauppiasperinnettä K-Supermarket Härkätiellä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.5.2024 Veera Pukkila on aloittanut toukokuun alusta Someron K-Supermarket Härkätien kauppiaana. Veera on kolmannen polven K-kauppias.

Veera kertoo, että tuntuu hienolta päästä jatkamaan suvun kauppiasperinnettä Somerolla. ”Sukumme on pitänyt ruokakauppaa paikkakunnalla jo melkein 40 vuotta ja saan olla kolmannen polven K-kauppias”, hän iloitsee. ”Härkätie on minulle tuttu kauppa reilun 11 vuoden ajalta. Olen työskennellyt monissa eri työtehtävissä näiden vuosien aikana.”

Parasta palvelua, paras valikoima ja joka päivä edullisesti

Otsikon mottoa ja asiakaslupausta on toteutettu K-Supermarket Härkätiellä jo monen vuoden ajan. ”Aion jatkaa tällä samalla lupauksella tulevaisuuteenkin”, Veera lupaa. ”Meillä on pitkät perinteet tuoretavaraosaamisessa, hyödynnämme tätä kokemustamme ja höystämme sitä uusilla trendeillä. Ammattitaitoinen herkkutori pysyy jatkossakin luonnollisena osana Härkätietä.  Asiakaslupauksemme olla joka päivä edullinen, tarkoittaa meillä sitä, että päivittäin löytyy edullisia kampanjoita sekä lyhyt- että pitkäaikaisia.  Ketjun markkinoinnin lisäksi meillä on vahvaa omaa markkinointia. Verkkokaupan palvelut jatkuvat ja sen kehittämistyö on myös mielessä.”

Vastuullisuustyö Härkätiessä toteutuu monin eri tavoin joka päivä arjen työnä mm. hävikkiä seurataan ja torjutaan päivittäin.

Kauppiaiden vaihdoskahvitus perjantaina 24.5.

”Suunnitteilla on pitää kahvituksia ja muita tapahtumia kesän aikana”, Veera sanoo. Kauppiaiden vaihdoskahvitus on heti tänä perjantaina 24.5.

Veera on kouliutunut kaupan alan ammattilaiseksi hänen ollessa perheen mukana kaupan työssä. Hänellä on työkokemusta myös Forssan K-Citymarketissa ja Veera on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.

Veeran vapaa-aika kuluu hevosten, koirien ja mökkeilyn parissa.

Takaisin ylös