Miro ja Pauliina Mendolinin kauppiasura alkaa Turussa kahdella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.5.2024 Miro ja Pauliina Mendolin aloittavat tänä kesänä kauppiasuransa Turussa. Heinäkuun alusta he avaavat K-Market Ilpoisen ovet omilla avaimillaan ja 15.7. K-Market Pernon.

Pitkäaikainen haave kauppiasurasta käy toteen

Miro ja Pauliina iloitsevat, että heidän pitkäaikainen haaveensa kauppiasurasta käy vihdoin toteen. ”Olemme todella innoissamme tarttuessamme mahdollisuuteen aloittaa kauppiaina juuri nyt ja vielä kahdessa todella monipuolisessa kauppapaikassa.”

Miro ja Pauliina on ovat miettineet tarkasti kauppojensa liikeideoita. ”Kulmakivinä tulee olemaan asioinnin helppous ja vaivattomuus sekä asiakkaiden kuuntelu herkällä korvalla. Tämä tulee näkymään niin palvelussa kuin kauppojen valikoimissa”, uudet kauppiaat linjaavat. ”Pitkä työkokemus kaupan tuoreosastoilla on meidän vahvuuksiamme ja molemmissa kaupoissa panostamme vahvasti tuoretuotteiden valikoimiin ja laatuun. Woltin kotiinkuljetuspalvelut jatkuvat molemmissa kaupoissa.”

”Kaupat ovat entuudestaan hienossa mallissa Saaristen jäljiltä mutta emme malta odottaa, että pääsemme kehittämään kauppoja entistäkin paremmaksi.”

Olemme läsnä asiakasta varten

Mendolinit haluavat antaa asiakkailleen mahdollisuuden valita monipuolisista valikoimista juuri itselleen sopivat tuotteet. ”Omat laadukkaat tuotemerkkimme Pirkka- ja K-Menu ovat vahva osa kauppojen valikoimaa. Niiden lisäksi tuomme valikoimiin aina lähituotteita ja muita vaihtoehtoja. Mottomme on, että olemme läsnä asiakastamme varten, hymyilemme, tervehdimme ja vaihdamme kuulumiset.”

”Tervetulokahvituksen järjestämme molemmissa kaupoissa, kunhan pääsemme asettumaan taloksi. Alueiden yhteisöllisyys kiinnostaa ja pohdimmekin mahdollisia tapahtumien järjestämistä kaupoissa”, lupaavat Miro ja Pauliina. ”Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä kauppiasvaihtotilanteen mahdollisiin vaikutuksiin kaupoissa ja pyydämme asiakkaat heti tervehtimään sekä jutustelemaan kanssamme, nähdään kaupalla!”

Kauppojen arkea voi seurata somessa Instagramissa ja Facebookissa. Mirolla on lisäksi TikTokissa oma tili, missä hän on kertonut kauppiaspolustaan ja jatkaa siellä edelleen nimellä @tulevakkauppias.

Vastuullisuustyötä päivittäin ja monin eri tavoin

Vastuullisuustyössä K-Market Ilpoisissa ja Pernossa otetaan huomioon ruokahävikin minimointi, parasta ennen-päiväystuotteet myydään alennushinnalla Vieläkin hyvää-konseptilla. ”Kartoitamme myös yhteistyömahdollisuuksia eri tahojen kanssa esimerkiksi ResQ Club. Kaupoissamme on myös kierrätys tärkeässä roolissa.”

Miro on työskennellyt kaupan alalla Laitilan K-Supermarketissa Ilpoisten ja Pernosta nyt lähtevän kauppiaan Jyri Saarisen isän Raimo Saarisen sekä kauppias Erno Selänteen alaisuudessa yhteensä yhdeksän vuotta. ”Kiitos heiltä saaduista opeista ja mahdollisuuksista itseni kehittämisestä ja kouluttautumisesta kauppiaaksi”, lähettää Miro terveisensä. Pauliina on myös työskennellyt Laitilan K-Supermarketissa mm. hevin vastuutehtävissä ja kassavastaavana.

Miron ja Pauliinan perheessä on kaksi lasta, 8-vuotias ekaluokkalainen poika ja 6-vuotias ensi syksynä esikouluun menevä tytär. ”Lastemme harrastukset ovat lähellä koko perheen sydäntä ja minä olenkin sotkeentunut enemmänkin lasten jääkiekon harrastamiseen valmennuksen merkeissä. Vapaa-aikamme kuluu siis paljon eri harrastusten parissa sekä ulkoillessa. Perheen pienemmät tulevat varmasti tutuiksi kaupan käytävällä”, Miro kertoo.

Takaisin ylös