Kauppiassuvun vesat astuvat K-Market Kastellin kauppiassaappaisiin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.5.2024 Olli-Pekka Hulkko ja Jelena Jämsén aloittavat kauppiasuransa Oulun K-Market Kastellissa 9.6.
  • Meistä on aivan mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasuramme juuri K-Market Kastellissa, kotikaupungissamme Oulussa. K- Market Kastelli on perinteikäs kauppapaikka, ja tunnemme itsemme etuoikeutetuiksi päästessämme jatkamaan Elinan ja muiden kauppapaikassa jo toimineiden kauppiaiden jalanjäljissä paikan historiaa, vakuuttavat uudet kauppiaat.

Ensiluokkainen Oman kylän kauppa ja kaupan päälle hyvä fiilis

  • Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään kauppaa henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa kohti ensiluokkaista Oman Kylän kauppaa, jossa asiakkaat saavat kokea aidon ja lämpimän tunnelman sekä saavat aina erinomaista palvelua. Me haluamme, että meidän asiakkaille tulee oikeasti kaupan päälle hyvä fiilis ja että he tietävät, että me, heidän oman kylän kaupan kauppiaat ja henkilökunta, olemme kaupalla juuri heitä varten. On ihanaa, että pääsemme kohta tutustumaan asiakkaisiin ja toivommekin kuulevamme palautetta ja toiveita, jotta pystymme kehittämään meidän asiakkaiden näköistä Oman kylän kauppaa. Rakennamme kauppaamme asiakkaat edellä; asiakas on kaikkein tärkein.

Valikoimien suhteen uudet kauppiaat tulevat kuuntelemaan tarkasti asiakkaiden toiveita, että jokaiselle löytyy sopivan hintainen ostoskori.

  • Kaupassamme toimii Wolt, ja haluamme ehdottomasti panostaa myös Wolttiin ja Wolt- asiakkaisiimme kaupassamme entistä paremmilla Wolt - sekä nopealla palvelulla helpottaaksemme asiakkaidemme arkea.

Kunnon avajaiset ovat myös asiakkaille luvassa, kunhan kauppiaat ovat päässeet asettumaan ja tutustumaan henkilökuntaansa.

  • Avajaisissamme tulee näkymään ja tuntumaan vahvasti Oman Kylän kaupan tunnelma, ja haluamme, että asiakkaat pääsevät tutustumaan meihin ja me heihin, lupaavat Jelena ja Olli-Pekka.

Vastuullisuudesta kauppiailla on hyvät suunnitelmat.

  • Vastuullisuus on meille tärkeä toimintaa ohjaava tekijä kauppamme arjessa. Haluamme minimoida ruokahävikkiä ja mm. tehdä hävikkikasseja ResQ- palveluun. Lisäksi tulemme kierrättämään tarkasti ja ahkerasti. Meille henkilökunnan viihtyminen ja hyvinvointi ovat myös todella tärkeitä asioita; he ovat kaupan toiminnan kannalta kaiken perusta.

Olli-Pekka on K-kauppias jo kolmannessa sukupolvessa; Olli-Pekan mummo ja pappa ehtivät lopettaa K-kauppiasuransa ennen Olli-Pekan syntymää, mutta hän on päässyt seuraamaan K-kauppojen arkea ja menoa aitiopaikalta pienestä pitäen vanhempiensa Kaija ja Jari Hulkon K-kaupoissa. Työuransa Olli-Pekka on tehnyt K-Market Palokassa, K-Supermarket Välivainiossa, K-Supermarket Kaijonharjussa, K-Citymarket Kaakkurissa sekä viimeisimpänä K-Market Veitikassa, jossa hän suoritti kauppiasvalmennuksen.

Jelena on ollut myös pienestä pitäen mukana K-kauppojen arjessa ennen varsinaista työuransa aloitusta. Jelenan ukki aloitti 60-luvulla Oulussa K-kauppiaana ja eno K-kauppiaana myöhemmin, ja voisikin sanoa, että Ruusun suku on K-kauppiassukua pitkässä linjassa ja perheet ovat kulkeneet mukana niin ukin kuin enonkin kauppojen mukana. Työuransa Jelena aloitti K-Citymarket Kaakkurissa ja ehti työskennellä siellä yhteensä 16 vuotta, valmistuen töiden ohessa filosofian maisteriksi. Kaakkurin Citymarketista matka jatkui hetkeksi K-Market Knuutilankankaalle ja sieltä K-Market Valjaspuistoon.

Olli-Pekka harrastaa salibandyä ja frisbeegolffia. Vapaa-ajalla hän seuraa myös paljon muuta urheilua. Jelena viettää vapaa-aikansa ulkoilemalla ja hyvän ruuan parissa. Perheeseen kuuluu kolme alle kouluikäistä lasta, joten vauhtia ja touhua riittää jokaiselle päivälle.

Olli-Pekan ja Jelenan kauppiasmatkaa voi seurata Instagramissa: kkauppiaat

Takaisin ylös