Pekka Pääkkönen luotsaamaan Kokkolan Intersportia

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.3.2024 Maanantaina 25.3. Pekka Pääkkönen ottaa vastaan Kokkolan Intersportin avaimet ja ryhtyy luotsaamaan kauppiasyrittäjänä kauppaa.

Pekan taustat ovat vahvasti urheilussa. Hän on ollut SM-tason hiihtäjä vuoteen 2019 saakka. ”Korona-aikana ryhdyin miettimään, mitä minusta voisi tulla isona, ja koska olin kiinnostunut kauppiuudesta enkä ole koskaan pelännyt vastuunottoa, niin ryhdyin etsimään sopivaa koulutuskauppaa”, Pekka kertoo. ”Olin yhteydessä asiasta tuttuihin kauppiaisiin ja silloinen Kokkolan Intersportin kauppias Tommi Martikainen oli heti juonessa mukana.” Pekka on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen ja valmistunut siitä viime jouluna. Työuraa hänellä oli entuudestaan jo Kajaanin ja Lappeenrannan Intersporteista.

Asiakkaasta pidetään huolta koko tuotteen elinkaaren ajan

Otsikon mukaisesti Pekan liikeidea kiteytyy siihen, että asiakas voi luottaa siihen, että ammattilaiset ovat hänen tukenaan tuotetta ostaessa ja sitä käytettäessä. ”Nojaan täällä ammattitaitoiseen henkilökuntaani ja minä puolestaan hoidan taustat kaupassa kuntoon niin, että huippuosaajat saavat loistaa työssään”, Pekka lupaa.

Intersport Kokkolan suhteen Pekka tuumaa, että hän aloittaa nykyisellä sapluunalla ja luottaa siihen, mikä jo toimii. Perusvalikoima säilyy ja uutena tuoteryhmänä tulee tänä keväänä valikoimiin sähköpyörät. ”Olemme saaneet joukkoomme myös ammattilaisen, joka tuntee pyöräilyn salat”, uusi kauppias kehaisee.

Avajaisia kaupalla vietetään lauantaina 6.4. kunnon markkinapöhinöiden merkeissä.

Vapaa-ajallaan Pekka jatkaa hiihtämällä kunnon ylläpitoa ja käy kisaamassa muutaman kerran vuodessa. Puoliso Sanna jatkaa omassa ammatissaan.

Takaisin ylös