Oulun K-Supermarket Ritaharjun uudeksi kauppiaaksi Joonas Hämäläinen

Joonas Hämäläinen aloittaa Oulun K-Supermarket Ritaharjun kauppiaana 1.9. Hän jatkaa myös Kempeleen K-Market Kokkokankaan ja Neste K Ouluntullin sekä Oulun Neste K Iskoon kauppiaana.

”K-Supermarket-kauppiaana aloittaminen tuntuu todella mahtavalta! On hienoa päästä luotsaamaan K-Marketin ja Neste K-asemien lisäksi omaa, tavallista parempaa ruokakauppaa. Aloitan työt innolla Ritaharjussa, joka on erinomaisella paikalla sijaitseva, pitkäjänteisesti hoidettu kauppa”, kertoo Joonas. 

Työnsä Ritaharjussa Joonas aloittaa tutustumalla kaupan henkilökuntaan ja sen asiakkaisiin. Tavoitteena on luoda yhdessä kauppa, joka vastaa asiakkaiden vaatimuksiin sekä tarjoaa ideoita ja inspiraatiota kauppareissulle. K-Supermarket Ritaharju on neljäs kauppalisäys Joonaksen Ruokamies-perheeseen. Siellä aiotaan täten myös panostaa Joonaksen kauppojen omaan Ruokamies-tuotesarjaan, joka sisältää kaupassa tehtyjä, helposti mukaan otettavia tuotteita sekä lounaita. 

Tulevalla K-Supermarket-kauppiaalla on jo jakaa terveisiä Ritaharjun asiakkaille:

”Toivotan erittäin lämpimästi tervetulleeksi kauppaan niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat. Toivon, että kaikki tulisivat rohkeasti jakamaan omia toiveitaan ja ajatuksiaan siitä, millainen K-Supermarket Ritaharju tulevaisuudessa voisi parhaimmillaan olla”, sanoo Joonas. 

”Lisäksi iso kiitos nykyisille kauppiaille Esko ja Nina Valkolalle kaikesta Ritaharjun eteen tehdystä työstä sekä hyvistä neuvoista, joita olen heiltä saanut kauppaan liittyen”, jatkaa Joonas. 

Väistyvä kauppias Esko on puolisonsa kanssa ollut Ritaharjun kauppiaana sen rakentamisvuodesta 2012 alkaen.

”Yhteensä viihdyimme kauppiaina lähes 14 vuotta, joista viimeiset 11 Ritaharjussa. On ollut upeaa pyörittää kauppaa sen perustamisesta saakka: saimme rakentaa ja avata kaupan K-Marketina, ja joitain vuosia myöhemmin olla remontoimassa siitä nykyistä K-Supermarketia. Vaikka nyt edessä ovat uudet haasteet, muistamme ja kiitämme lämmöllä kaikkia työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme sekä jokaista asiakasta vuosien varrelta. Kauppa jää hyviin käsiin Joonakselle, jolla on paljon uusia ajatuksia ja virtaa kehittää siitä entistä upeampi”, kiittää Esko. 

Joonaksella on pitkä kokemus työskentelystä ruoan parissa. Voitettuaan Suomen ensimmäisen MasterChef-kilpailun vuonna 2011, on hän ehtinyt työskentelemään niin huippuravintoloissa kuin elintarviketeollisuudessa. Torikauppiasperheessä kasvaneena yrittäjäksi ryhtyminen on ollut luonteva urapolku, ja K-kauppiaana Joonas on toiminut elokuusta 2022 alkaen. Vapaa-aika kauppiaalla kuluu tokaluokkaisen pojan kanssa touhutessa ja kun aikataulut antavat myöten, kuuluu harrastuksiin japanilaistyylisten kokkiveitsien valmistaminen.

Takaisin ylös