Jenny ja Jonne Pirttikoski K-Rauta Riihimäen kauppiaiksi – Asioinnin helppoutta ja uusia panostuksia

K-Rauta Riihimäki saa uudet kauppiaat Jenny ja Jonne Pirttikoskesta, jotka aloittavat kauppiaina 25. elokuuta. Pirttikosket siirtyvät K-Rauta Riihimäen kauppiaiksi Mäntsälän K-Raudasta.

K-Rauta Riihimäki saa kokeneet kauppiaat. Pirttikoskilla on K-Rauta-uraa takanaan jo yli 20 vuotta. Jenny, 39, ja Jonne 40, ehtivät olla K-Rauta Mäntsälän kauppiaina viisi ja puoli vuotta. Sitä ennen he ovat olleet töissä K-Rauta Järvenpäässä ja K-Rauta 75:ssä Vantaalla. Kauppiaina he haluavat panostaa niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin viihtyvyyteen.

- Kauppijuus tuo mukanaan vastuun yrityksestä, henkilökunnasta ja yhteiskunnasta. Tämän vastuun kantaminen on meille ylpeyden aihe, Pirttikosket kertovat.

Puutarhapuoli kehittyy - sisustus- ja saunamaailmaan panostetaan

Pirttikoskille on tärkeää, että heidän kaupassaan niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaat saavat palvelua ja tarvitsemansa tuotteet helposti, nopeasti ja ammattitaidolla. He tulevat jatkamaan K-Rauta Riihimäen puutarhapuolen kehittämistä ja panostamaan lisäksi erityisesti sisustus- ja saunamaailmaan.

- Uskomme, että asioinnin sujuvuus, helppous ja ammattitaitoinen henkilökunta jäävät asiakkaiden mieliin, kauppiaat kertovat.

K-Rauta Riihimäki työllistää noin 16 työntekijää sekä kausityöntekijöitä.

Pirttikoskilla on 7- ja 11-vuotiaat tyttäret ja vapaa-aika kuluu oman kodin laittamiseen sekä perheen kanssa matkusteluun ja lasketteluun.

- Toivotamme kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Tulkaa rohkeasti tervehtimään!

Lisätietoja:
Jenny Pirttikoski, puh. 050 541 9656
Jonne Pirttikoski, puh. 040 051 4714

Takaisin ylös