Viivi Monto K-Supermarket Turengin kauppiaaksi

Viivi Monto aloittaa 1.8. Turengissa K-Supermarketin kauppiaana.

”Fiilis on todella upea ja olen innoissani päästessäni aloittamaan Turengissa kauppiaana. Olen jo pitkään toivonut pääseväni lähemmäs kotiani, Hämeenlinnaa, kauppiaaksi”, Viivi kertoo hyvillään.

”On myös hienoa päästä jatkamaan kauppiaana Satu Saarisen jälkeen, sillä hän on tehnyt kaupan eteen hyvää työtä. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kaupan kehitystä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.”

Nykyinen kauppias Satu Saarinen lopettaa kauppiasuransa.

”Kiitos kuluneista vuosista K-Supermarket Turengin asiakkaille ja henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille. K-Supermarket Turengissa vierähti 16 vuotta, ja nyt on hyvä hetki lopettaa oma 28 vuotta kestänyt kauppiasura. Toivotan Viiville lennokkaita vuosia Turenkiin," Satu sanoo.

Työt Turengissa Viivi kertoo aloittavansa tutustumalla henkilökuntaan ja asiakkaisiin.

”Heidän avullaan kauppaa on hyvä lähteä kehittämään esimerkiksi valikoiman ja palveluiden osalta. Haluamme pitää valikoiman laajana ja sellaisena, että siihen sisältyy eri hintaluokan tuotteita sekä myös paikallisia tuotteita. Yhteistyössä henkilökunnan kanssa haluamme varmistaa, että kauppa elää ajassa ja sesonkien mukaan sekä panostaa uutuuksiin. Turengin palvelutiskiä arvostetaan sekä palveluiltaan että valikoimaltaan, joten haluamme panostaa siihen edelleen. Verkkokaupan palveluita aiomme myös jatkaa entiseen tapaan.”

”Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme. Vähennämme ruokahävikkiä ja tuemme paikallisia tuotteita. Suunnitelmissa on toteuttaa Last Chance-hylly, josta on helppo tehdä edullisia ja ruokahävikkiä vähentäviä ostoksia”, luettelee Viivi kaupan vastuullisuustoimia.

Viivi on työskennellyt pienestä pitäen kaupassa töissä. Turenkiin hän tulee Vantaan K-Market Jokiniemestä. Siellä hän on ollut kauppiaana 1,5 vuotta.

”Ennen kauppiasuraa olen tehnyt kaikkia kaupan töitä eri osastoilla aina K-Marketista K-Citymarketiin asti. Puolisoni on ollut mukana reilu puoli vuotta ja opetellut kaikkia kaupan hommia. Hän tulee työskentelemään myös Turengissa.”

Vapaa-ajastaan Viivi kertoo: ”Vietämme puolisoni kanssa vapaa-aikaa koiriemme Bobin ja Pablon kanssa. Kesällä viihdymme golfkentillä".

Takaisin ylös