Naantalin Nuhjalan K-Market Aurinko rakentuu puhtaasti rakkaudesta ruokaan ja asiakkaisiin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.7.2023 Naantalin Nuhjalaan tulevan uuden K-Marketin kauppias on Anni Viitanen. Kauppa avautuu loppuvuodesta 2023

Anni kertoo, että tuntuu hienolta aloittaa kauppiasura Naantalissa. ”Nuhjalan alue, johon K-Market Aurinko rakentuu, vaikuttaa omalta yhteisöltä, johon uskon kaupan ja itseni sopivan todella hyvin. Haluankin toivottaa kaikki naantalilaiset tervetulleiksi yhdessä kanssamme rakentamaan mukavaa ja palvelevaa oman kylän aurinkoisinta ruokakauppaa."

Annin lupaus asiakkailleen on, että he tekevät yhdessä henkilökunnan kanssa Naantalin aurinkoisimman kaupan laajoin aukioloin. ”K-Market Aurinko rakentuu puhtaasti rakkaudesta ruokaan ja asiakkaisiin. Keskiössä tulevat olemaan kaupassa käynnin nopeus ja helppous sekä laatu ja valikoima.”

K-Market Auringon valikoimat rakennetaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Kauppias Anni kehottaakin esittämään tuotetoiveita. ”Valikoimissa huomioidaan jokainen asiakas; löytyy Pirkka- ja Pirkka Parhaat-tuotteita, premium-tuotteita ja edullisempia K-Menun tuotteita. Erämyyntiä hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan. Uutuudet napataan valikoimiin hetimmiten. Valikoimistamme löytyy jokaisen kukkarolle sopivan hintainen ostoskori.”

K-Market Auringossa on vastuullisuustoimet viimeisen päälle

K-Market Aurinko rakentuu vastuulliseksi naantalilaiseksi toimijaksi. Nykyaikainen rakennus kylmälaitteineen ja koneineen on pohja vastuulliselle tekemiselle. Kauppa valaistaan led-valaistuksella ja kylmäkoneet puhaltavat kaappien ja kansien takana ympäristöystävällisesti. Kaupalla huolehditaan syntyvästä hävikistä; kaupan suunnittelussa on jo huomioitu Vieläkin hyvää -konsepti, jossa asiakkaan on helppo ostaa edullisesti parasta ennen -tuotteita. Syntyvä hävikki halutaan lahjoittaa paikallisesti ruoka-apuun ja suunnitteilla on hyödyntää myös ResQ -alustaa. Kaupan ympäristössä vähennetään syntyvän jätteen määrää mm. digitaalisilla hintanäytöillä, kun paperisia hintalappuja ei tarvitse muuttaa säännöllisesti päivittyvien hintojen mukaan. ”Vastuullisuusteemoista henkilökunnan hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat K-Market Auringolle erittäin tärkeitä ja henkilökuntaan tullaan panostamaan alusta asti”, Anni vielä lisää.

Rekrytointi alkaa syksyllä

K-Market Auringon henkilökunnan rekrytointi alkaa syksyllä. ”Rekrytoinnin aloituksesta kerromme kaupan omien some-sivujen kautta. Rekrytoimme palvelualtista, iloista ja toimeen tarttuvaa henkilökuntaa. Koulutamme heistä vähittäiskaupan moniosaajia, joilla on intoa ja halua kehittää kauppaa yhdessä koko tiimin voimin Naantalin aurinkoisimmaksi oman kylän kaupaksi”, muotoilee Anni.

Annin matka kauppiaaksi alkoi jo toistakymmentä vuotta sitten

Anni kertoo kasvaneensa yrittäjäperheessä, josta innostus yrittämistä ja yrittäjyyttä kohtaan on lähtenyt jo hyvin nuorena. Oman matkansa hän on aloittanut ruokakauppiaaksi jo toistakymmentä vuotta sitten. ”Kaupan ala on tullut tutuksi teoreettisesti kauppakorkeakoulussa Vaasassa, johon mainiota vastapainoa ja käytännön oppia on vuosien ajan tuonut eri osastojen kokemukset ruokakaupassa osastovastaavana sekä tuotepäällikön työtehtävät tavaratoimittaja puolella. Viimeiset vuodet ja kauppiasvalmennuksen ajan olen tehnyt töitä rakkaudesta lajiin myymäläpäällikkönä K-Supermarket Paimiossa.”

Ruokakauppatäyteisen arjen vastapainoksi Annin elämässä on aviomies, jonka kanssa vapaa-aika kuluu aktiivisesti eri urheilumuodoista nauttien yhdessä ja erikseen. ”Ystäviä ja perhettä nähdään aina, kun mahdollista.”

Takaisin ylös