Hanna Warde kolmen K-Marketin kauppiaaksi Seinäjoella

Hanna Warde aloittaa kauppiasuransa Seinäjoella ottamalla vastaan 1.9. kolmen K-Marketin avaimet: K-Market Nurmon, K-Market Upan ja K-Market Ruukintien.

”On hienoa päästä toteuttamaan pitkäaikaista haavettani kauppiasurasta ennestään tutussa ympäristössä ja hyvin hoidetuissa kaupoissa”, iloitsee Hanna. 

Hannalla on selvät suunnitelmat kauppojensa suhteen.

”Meillä on perusasiat aina kunnossa; tuore ja houkutteleva kauppa, hyvä yhteishenki, erinomainen asiakaspalvelu ja valikoimat vastaavat asiakkaiden toiveita sekä tarpeita”, hän luettelee.

”Liikeideaa päivitetään, kunhan pääsen tutustumaan kauppoihin kunnolla. Ja avajaiset järjestetään asiakkaille, kun ollaan päästy kunnolla vauhtiin. 
Maatalon tyttönä pidän ehdottoman tärkeänä saada valikoimiin lähiruokaa ja paikallisia toimittajia”, Hanna kertoo.

”Jokaiselle asiakkaalle löytyy sopivan hintaluokan ostoskori, kun valikoimistamme löytyy niin premium- kuin edullisempiakin tuotteita. Haluamme myös ylittää asiakkaiden odotukset jokaisella ostoskerralla ja tarjota nopean sekä sujuvan asioinnin. Asiakastoiveisiin reagoimme nopeasti.”

K-Market Ruukintiellä jatkuvat Woltin palvelut. 
Vastuullisuustyötä tehdään kaikissa kolmessa K-Marketissa kaikkina päivinä.

”Hävikkiä torjutaan mm. ruuan lahjoittamisella ruoka-apuun ja tarkoituksena on ottaa käyttöön ResQ-Clubin palvelu loppuvuoden aikana”, Hanna listaa.

”Haluan olla hyvä työnantaja ja mahdollistaa nuorille hyviä TET-jaksoja ja työpaikkoja, jotta he kiinnostuisivat kaupan alasta.”

Kaupan alalle Hanna on sujahtanut kesätöistä K-Extra Vainionpäästä. Sieltä hänen matkansa on jatkunut Kauhajoen K-Supermarketiin, joka kasvoi K-Citymarketiksi. Kauppiasvalmennuksen hän on suorittanut K-Citymarket Kauhajoella Anssi Hautamäen opeissa.

”Kaupan alan kokemusta on kertynyt 14 vuotta.”

Hannan perheeseen kuuluvat puoliso Samu ja lapset Stella 6 v., Sebastian 3 v. ja poikavauva 1 kk sekä Pimu-koira. Hannan puoliso jatkaa omassa työssään, mutta hänet tapaa myös kaupoilta auttamassa.

”Rakastan luontoa ja urheilua. Erityisesti sydäntä lähellä ovat juoksu ja maastopyöräily, joka onkin koko perheen yhteinen harrastus”, Hanna kertoo.

Takaisin ylös