Roope Kangas-Lahti Porin K-Market Otavankadun ja Sirkustorin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.6.2023 Roope Kangas-Lahti aloittaa 1.9. Pirkan päivänä kauppiasuransa Porin K-Market Otavankadulla ja Sirkustorilla.

Roope odottaa innostunein mielin syksyä ja kauppiasuransa aloitusta. ”Molempia kauppoja on hoidettu ja kehitetty ammattitaidolla, josta kiitos kuuluu Samille ja henkilökunnalle. Kaupat tuntuivat heti omilta, kun ensimmäisen kerran kävin paikan päällä katsomassa kauppoja. Innolla odotan, että pääsen tutustumaan henkilökuntaan ja asiakkaisiin.” 

Asiakkaille on aina aikaa

”Kauppojen kehittämistä lähdetään suunnittelemaan ja tekemään yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa”, Roope avaa suunnitelmiaan. ”Otavankatu ja Sami Haverinen palkittiin vuonna 2022 parhaasta liikeideasta Länsi-Suomessa, joka antaa vahvan perustan lähteä kehittämään kauppoja yhdessä timanttisen henkilökunnan kanssa. Minulle on tärkeää, että asiakas tuntee kaupan omakseen ja voivansa luottaa meihin.”

”Tulemme varmistamaan, että tuotteita löytyy eri hintapisteistä, jolloin voimme tarjota kaikille sopivan hintaisen ostokorin. Tämän tukemiseksi tuomme kauppoihin eräkaupan, joka mahdollistaa asiakkaiden iloisen yllättämisen asioidessaan meillä. Heti ensi töikseni alan selvittämään Woltin avaamista Otavankadulle, jolloin asiakkaillamme on mahdollisuus tilata herkullisia ''Meillä tehty''-tuotteita kätevästi kotisohvalta”, Roope kertoo. 

Uusi kauppias lupaa vielä syksyn aikana asiakkailleen, että kakkukahvit tarjotaan, kun ensin on päästy asettumaan taloksi. ”Tervetuloa lämpimästi poikkeamaan kaupoilla, asiakkaiden kanssa löytyy aina aikaa juttutuokiolle, joten rohkeasti vain vetämään hihasta”, Roope lähettää terveisensä.

Vastuullisuustyötä jatketaan molemmissa K-Marketeissa, kuten tähänkin saakka. ”Elintarvikkeiden suhteen tullaan selvittämään ResQ-sovelluksen käyttöönottoa, joka mahdollistaa asiakkaille helpon ja vaivattoman tavan ostaa itselleen tuotteita, jotka muuten menisivät hävikkiin”, Roope kertoo. ”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle todella tärkeää ja siihen haluan panostaa, kuin myös siihen, että voin tarjota heille oikeat työkalut niin kaupan, kuin itsensä kehittämiseen. Nuorille haluan tarjota mahdollisuuden hyvään ja turvalliseen TET-jaksoon, kesätyöhön ja tulevaisuudessa mahdollisen työpaikan, jossa on mahdollista kehittää itseään. Samanlaisen kokemuksen sain itsekin, kun aloitin K-ryhmässä Sofia Siili-Malisen alaisuudessa City-Neste Hatanpäällä Tampereella noin 11 vuotta sitten ja tässä sitä ollaan.”

Roope on aloittanut kaupan työt Hatanpään City-Nesteellä 2012, jonne hän jäi töihin valmistuttuaan opiskeluista. ”Työskentelin vielä hetken Sofialla Oriveden K-Supermarketissa, jonka jälkeen siirryin äidilleni, Päivi Kangas-Lahti, töihin hänen aloitettuaan kauppiaana kolmessa K-Marketissa. Suoritin kauppiasvalmennukseni myös hänen kaupassaan K-Market Ruutanassa.”

Roope kertoo, että vapaa-ajallaan hän käy ”potkimassa” jalkapalloa, minkä kiireinen arki antaa myöten. ”Muuten vapaa-aika kuluu vauhdikkaan kohta kolme vuotta täyttävän Max-pojan, sekä avopuolisoni Essin kanssa, jotka tulevat näkymään kaupan arjessa. Maxin erityisala on varsinkin leludisplayt sekä karkkihylly.”

Takaisin ylös