Espoon K-Market Maarinsolmun kauppiaaksi Juuso Kauppinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.5.2023 Espoon Otaniemen K-Market Maarinsolmun kauppias on Juuso Kauppinen. Uusi K-Market rakentuu suoraan Raidejokerin pysäkin viereen ja kauppa avataan syksyllä 2023.

Kauppiasura alkaa tutulla alueella

”Kauppiasuran aloittaminen Maarinsolmussa tuntuu hienolta mahdollisuudelta”, iloitsee Juuso. ”Olen asunut viimeiset kahdeksan vuotta kivenheiton päässä Otaniemestä, joten alue on tuttua. On myös hienoa päästä rakentamaan täysin uutta ja upeaa K-ruokakauppaa kasvavalle alueelle. Lähden tekemään nöyränä työtä houkuttelevan kaupan rakentamiseksi aivan Kehä 1:sen varteen, Raidejokerin pysäkin viereen.”

K-Market Maarinsolmu: Matkasi varrella - Arkesi apuna

Juuso suunnittelee K-Marketinsa liikeideaa kesän ja alkusyksyn aikana. ”Varmaa on se, että asiakkaillemme luonnistuu nopea ja helppo asiointi. Kaupasta tulee löytymään monipuoliset ja laajat valikoimat sekä valmistamme ja pakkaamme myös osan tuotteista kaupassa itse. Hyvät kulkuyhteydet ja parkkipaikat kaupan edessä takaavat helpon asioinnin kaupallamme.”

Rekrytointi alkaa loppukesästä

K-Market Maarinsolmun henkilökunnan rekrytointi alkaa loppukesästä. ”Haen innokasta ja asiakaspalveluhenkistä porukkaa töihin. Haluan myös olla helposti lähestyttävä työnantaja Espoon alueella”, sanoo Juuso. Kauppaan etsitään koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä. ”Haluan olla motivoimassa nuoria ja vanhempia työntekijöitä kaupan alan työhön, aivan kuten minuakin motivoitiin, kun aloitin kesätyöt Sellon K-Citymarketissa.”

Juuson kiitokset ja terveiset menevät kasvattajakauppiailleen Esa Kiiskiselle K-Citymarket Selloon ja Niko Nymanille. ”Ilman Esalta saatuja oppeja ja luottamusta en varmasti olisi tässä tilanteessa. Oma toimintani kauppiaana tulee peilautumaan pitkälti häneltä saatuihin oppeihin ja kuultuihin tarinoihin oman kauppiasuransa varrelta. Ne opit ovat niin arvokkaita, ettei niitä voi rahalla mitata, kiitos Esa. Kiitos myös Niko Nymanille, että sain olla osan kauppiasvalmennuksen ajastani harjoittelemassa K-Market Sellossa. On etuoikeus saada kutsua näitä herroja tulevaisuudessa kollegoiksi.”

Juuso Kauppinen on työskennellyt keväästä 2015 asti K-Citymarket Sellossa lähes kaikilla kaupan osastoilla. Viimeiset 2,5 vuotta hän on toiminut kaupan myymäläpäällikkönä.

Juusolla on urheilijan tausta koripallosta ja se on kulkenut puoliammattilaisuutena töiden ohella kevääseen 2021 saakka. Hänen perheeseensä kuuluu 2-vuotias Eelis-poika. ”Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa lähes kaikissa mahdollisissa muodoissa. Kesällä lenkkeily jaloin, pyörän selässä tai metsässä ja ulkopallopelit ovat yleisimmät. Talvisin tulee hiihdettyä paljon ja käytyä harrastekorista pelaamassa. Toki vapaa-aika ja harrastaminen rajoittuu nyt kauppiaana varmaan hieman”, Juuso kertoo harrastuksistaan.

Takaisin ylös