Veljekset Rasmus ja Casimir Nurminen kolmen K-Marketin kauppiaiksi Porissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.4.2023 Rasmus ja Casimir Nurminen aloittavat kauppiasuransa Porissa kolmen K-Marketin voimin. 29.5. he saavat K-Market Murtosenmutkan, K-Market Luodon ja K-Market Ulvilan avaimet itselleen.

Kauppiasuran aloitus tuntuu ylihienolta!

Toteavat otsikon mukaisesti Rasmus ja Casimir. ”Odotamme innolla pääsevämme asettumaan Poriin ja tutustumaan kauppojen henkilökuntaan sekä asiakkaisiimme. Aloittavina kauppiaina on hienoa päästä jatkamaan Jussi Valkaman menestyksekkäästi aloittamaa työtä näissä kauppapaikoissa.”

Tärkeintä on vastata asiakkaiden tarpeisiin

”Meidän tärkein työmme on tarjota asiakkaiden tarpeita vastaava valikoima ja reagoida näiden tarpeiden muutoksiin. Tulemme ottamaan kaupan valikoimissa huomioon asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja muun muassa tarjoamme tuotteita eri hintaluokissa”, uudet kauppiaat kertovat. ”Tulemme kiinnittämään kaupoissa erityistä huomiota asiakastoiveisiin sekä panostamaan asioinnin helppouteen. Kolmen kaupan tuomat synergiaedut tarjoavat meille mahdollisuuden toteuttaa paremmin kauppakohtaisia kampanjoita ja näin tarjota asiakkaillemme jatkossa houkuttelevia tuotteita ja tarjouksia.”

Tavoitteena olla alueen paras ja houkuttelevin työnantaja

Vastuullisuus tulee olemaan Nurmisten kaupoissa erittäin tärkeässä osassa päivittäistä tekemistä. ”Valikoimistamme löytyy paikallisia tuotteita, pienennämme hävikkiä kehittämällä uusia palvelukonsepteja sekä esimerkiksi myymällä hävikkituotteita ”Vieläkin hyvää”-konseptin avulla. Panostamme jätteiden lajitteluun sekä tarjoamme K-Market Luodon pihalla mahdollisuuden autojen lataukseen K-Latauksen pisteillä”, listaavat veljekset. ”Lisäksi tavoitteenamme on olla alueen paras ja houkuttelevin työnantaja.”

Rasmus on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja ennen kauppiasvalmennusta hän on työskennellyt pankkialalla varainhoitajana. Kaupassa hän työskennellyt 2021 lähtien. Casimirilla on tausta rakennusalalta työnjohtajan tehtävistä kahdeksan vuoden ajalta. Veljesten jokainen isovanhempi on toiminut aikanaan K-kauppiaina. ”Yhden sukupolven jäädessä väliin, on hieno palata isovanhempiemme viitoittamalle tielle”, he kertovat. Kiitokset lähtevät kaikille kauppiasvalmentajille: Rasmuksen uralle ovat opastaneet Mikko Keskihirvi ja Tanja Rustholkarhu sekä hänen puolisonsa Fredrik Lönnqvist. Unohtamatta Rasmuksen anoppia Minna Astikaista sekä Casimirin työnantajana ja ohjaajana toiminutta Miikka Lavantoa. ”Suuren kiitoksen haluamme myös osoittaa puolisoillemme sekä perheelle siitä tuesta, mitä olemme matkan varrella saaneet.”

Rasmus ja Casimir muuttavat Poriin perheineen. Rasmuksen puoliso Jenna Astikainen on vielä äitiyslomalla perheen esikoisen Ruthin kanssa, mukana muuttaa myös koira Taiga. Casimirin puoliso Maria Naasko tulee olemaan alusta pitäen mukana kaupan arjessa.

”Olemme veljeksinä aina olleet läheisiä. Tämä näkyy siinä, että harrastukset on pääosin yhteisiä ja vapaa-aikaa vietetäänkin mielellään luonnossa kalastaen tai huonolla menestyksellä metsästäen. Epäsäännöllisen säännöllisesti myös pallopelit kuten tennis, golf ja padel mahtuvat kalenteriin. Casimir on intohimoinen ruuanlaittaja. Ei olekaan tavatonta, että Maria löytää kotoa mitä ihmeellisempiä laitteita, jotka myöhemmin paljastuvat ruuanlaittovälineiksi”, Rasmus ja Casimir kertovat vapaa-ajan vietostaan.

Takaisin ylös