Tomi Riekki ja Milla Syren kauppiaiksi K-Market Haapavedelle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.4.2023 Tomi Riekki ja Milla Syren aloittavat kauppiasuransa 14.5.2023 Haapaveden K-Marketissa.

”Meistä on todella mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura Haapavedellä”, hehkuttavat Tomi ja Milla. ”Kaupunki vaikuttaa mukavalta ja yhteisö tiiviiltä, joten viihdymme siellä varmasti. Innolla odotamme, että pääsemme kehittämään Oman kylän–kauppaa Haapaveden asukkaiden näköiseksi yhteistyössä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Nykyiset kauppiaat, Toni Ollila ja Anni-Elina Säävälä, ovat hoitaneet kauppaa menestyksekkäästi, ja on suuri kunnia päästä jatkamaan työtä hyvin hoidetussa myymälässä.”

”Haluamme lisätä Meillä tehty – konseptin tuotevalikoimaa asiakastoiveiden mukaisesti, ja mahdollisuuksien mukaan hyödyntää näissä myös sesonkituotteita. Aiomme myös tuoda K-ryhmän omia tuotteita enemmän esille, sillä niistä löytää sekä laadukkaita että edullisia vaihtoehtoja ostoskoriin brändituotteiden rinnalle”, listaavat uudet kauppiaat suunnitelmiaan. ”Meitä saa ehdottomasti tulla jututtamaan tuotetoiveiden parissa, sekä myös muissa asioissa, kuten kylän tapahtumissa!”, he kehottavat.

”Kartoitamme lisäksi mahdollisuutta avata K-Ruoka-verkkokauppa uudelleen Haapavedelle.”

K-Market Haapaveden vastuullisuustyöstä Tomi ja Milla kertovat: ”Henkilökunnan hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää. Aiomme jatkaa myös ResQ Clubin käyttöä hävikkiruuan vähentämiseksi sekä hyödyntää K-kiertotaloutta oikeiden kierrättämistapojen hyödyntämiseksi.”

Lähi- ja pienyrittäjien tuotteet ovat Tomin ja Millan sydäntä lähellä. ”Olemme suunnitelleet tutkivamme lähialueella tuotettavia elintarvikkeita tarkemmin, jotta niiden valikoimaa saisi lisättyä mahdollisuuksien mukaan kaupalla, sillä haluamme tukea lähi- ja pienyrittäjien kasvavaa suosiota.”

Tomi on aloittanut kaupan työt Raahen K-Citymarketissa pullopoikana vuonna 2009 ja armeijan jälkeen hän meni työskentelemään yli kymmeneksi vuodeksi Oulun K-Citymarket Ruskoon. Hänelle on työuralla tullut tutuksi elintarvikepuolen kaikki osastot ja viimeisimpänä hän toimi kalamestarina reilu seitsemän vuotta. ”Kaupan alan töistä pidin puolen vuoden tauon 2017, sillä halusin toteuttaa unelmaani rauhanturvaajana Lähi-Idässä”, Tomi kertoo.

Millalla on työuraa Oulussa ravintola-alalta erilaisissa tehtävissä, viimeisimpänä vuoropäällikkönä. Kaupan alalle hän on lähtenyt 2020 vuoden alusta. Hän on työskennellyt elintarvikepuolella eri osastoilla Oulun K-Citymarket Ruskossa ja Kaakkurissa.

”Haluamme kiittää Tomin kasvattajakauppiaita Raimo ja Krista Pudasta kaikista opeista sekä tuesta kauppiasvalmennuksen varrella. He ovat antaneet myös paljon hyviä mahdollisuuksia meille menestyä”, lähtevät Tomin ja Millan terveiset.

Tomin ja Millan perheeseen kuuluu kaksi kissaa, siskokset Minna ja Nanna. Yhteistä aikaa he viettävät ulkoilemalla ja salilla. ”Tykkäämme myös yhdessä matkustella sekä kotimaassa että ulkomailla. Tomin kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat lisäksi jalkapallo ja jääkiekko. Milla taas tykkää panostaa ruuanlaittoon ja etsiä uusia reseptejä”, he kertovat.

Takaisin ylös