Miika Taavetti aloittaa kauppiasuransa K-Market Mutissa Sievissä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.4.2023 Miika Taavetti aloittaa Sievissä K-Market Mutin kauppiaana 25.5.2023.

Kehittämään K-Market Muttia Suomen sievimmäksi kyläkaupaksi

”Olen jännittynyt ja innoissani!”, Miika kommentoi tunnelmiaan. ”On mahtava päästä aloittamaan kauppiasura Sievissä. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan seutuun, asiakkaisiin sekä henkilökuntaan, joiden kanssa päästään yhdessä kehittämään Muttia entisestään Suomen sievimmäksi kyläkaupaksi.”

Paljon uusia ideoita ja asiakastoivevihkonen aina taskussa

K-Market Mutti tarjoaa laajasti lisäpalveluja kuten Postin ja muiden toimijoiden pakettipalvelut. ”On mahtava lähteä kehittämään palveluita ja rakentamaan kauppaa entistä enemmän asiakkaiden näköiseksi ruokakaupaksi, josta kaikki tarvittava löytyisi sievästi saman katon alta jokaiselle”, Miika avaa suunnitelmiaan. ”Tuomme valikoimaan laajasti myös meillä tehtyjä tuotteita, kehitämme kaupan tuorepuolta ja takataskussani on myös muita uusia ideoita. Tarkoitukseni on luoda kaupasta asiakkaiden näköinen kauppa, eli toivonkin suuresti, että heti alusta alkaen myös asiakkaat tulevat rohkeasti juttusille! Ja jos ei valikoimasta vielä jotain tuotetta löydy - se hommataan. Asiakastoivevihkonen tulee löytymään jokaisen työntekijän taskusta sekä kassalta”, Miika kertoo. 

Vastuullisuustyöt kuuluvat K-Market Mutin jokapäiväiseen toimintaan. ” Mutissa hävikinhallinta on jo hyvällä mallilla ja esimerkiksi kaupassa on käytössä entuudestaan ”Vieläkin hyvää” - konsepti. Se antaakin hyvät lähtökohdat jatkaa hyvin aloitettua työtä vastuullisuuden parissa”, sanoo Miika. ”Henkilökunnan viihtyvyys ja hyvinvointi on minulle tärkeä asia, sillä minulle henkilökunta on aina ollut kuin toinen perhe. Toivon, että hyvä fiilis ja reipas tekemisen meininki välittyvät myös asiakkaille kaupalla.”

Nyt 26-vuotias Miika Taavetti on aloittanut työuransa 15-vuotiaana K-Market Ruukissa. ”Lähetänkin terveiseni Ruukin kauppiaille Katja ja Pasi Korvaselle!” Ravintola-alalla Miika työskenteli esihenkilön tehtävissä melkein 10 vuotta ennen kuin palasi kaupan alalle K-Market Kelloon kauppiasvalmennus mielessään. ”Hetken jouduin odottelemaan, että valmennus starttasi, mutta odotus todellakin palkittiin nopeammin, kuin koskaan olisin uskonut. Tahdon kiittää suuresti kasvattajakauppiaitani Hanne ja Timo Similää sekä työkavereitani kaikesta siitä, mitä olemme ehtineet kokemaan ja näkemään yhdessä Kellossa. Puhelin soi varmasti jatkossakin teille päin”, Miika lupaa.

Miikalle ystävät ja perhe ovat tärkeä tukipilari ja tämän varmasti tulee huomaamaan myös kaupalla auttavina käsinä tarpeen vaatiessa. Vapaa-aika menee suuresti ystävien sekä hyvän ruoan parissa. 

Takaisin ylös