Matilda Tistelgren ja Joona Pesonen aloittavat kauppiasuransa Tampereella kahdella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.1.2023 1.4.2023 Matilda Tistelgren ja Joona Pesonen aloittavat Tampereella K-Market Kissanmaan ja K-Market Ilmarinkadun kauppiaina.

Kauppiasura on ollut Joonalle pitkäaikainen tavoite ja unelma. ”On hienoa aloittaa Kauppiasura juuri Kissanmaan ja Ilmarinkadun K-Marketeista! Molemmat kaupat ovat moderneja kyläkauppoja, joissa nykyiset kauppiaat Teemu ja Anniina Haapaniemi henkilökuntineen ovat rakentaneet todella loistavan pohjan, mistä on hyvä jatkaa.”

Haluamme olla asiakaspalvelussa parhaita!

Tulevalla kauppiasparilla on selkeä visio kaupoistaan. ”Haluamme olla trendikäs mutta kotoisa ruokakauppa, joiden valikoima on asiakkaidensa näköinen.” He lupaavat hyvän tuotevalikoiman kaupoissaan sekä paikan rennoille ja lämpimille kohtaamisille. ”Meille asiakaspalvelu on sydämen asia ja haluammekin olla siinä parhaita!” Uudet kauppiaat haluavat myös rakentaa sosiaalisesta mediasta helposti lähestyttävän kanavan, jossa viestiminen matalalla kynnyksellä on helppoa.

”Panostamme valikoimissa myös edullisimpiin tuotteisiin kuten Pirkkaan ja K-Menuun. Lisäksi haluamme, että kauppojemme valikoimista löytyy asiakkaiden tarpeita vastaavia tuotteita. Kasvatamme valikoimamme sellaisiksi, että se palvelee jokaista kävijäämme parhaalla mahdollisella tavalla”, uudet kauppiaat kertovat. K-Market Kissanmaan palveluihin kuuluvat myös verkkokauppa ja Wolt.

Vastuullisuustyö on molemmille tärkeää. Kaupoissa jatketaan niin ympäristövastuun kuin sosiaalisen vastuun toimia. ”Hävikkiruoka lahjoitetaan ruoka-apuun ja jatkamme edellisten kauppiaiden Vika mahis-hyllyä. Panostamme kierrätykseen ja olemme mukana energian säästötalkoissa”, Joona ja Matilda listaavat. ”Jokaista henkilöä kohdellaan kaupalla hyvin ja tasapuolisesti sekä pyrimme myös työllistämään nuoria työharjoitteluihin ja kesätöihin.”

Joona on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta eri rooleissa K-Marketeissa. Viimeiset kolme vuotta hän on toiminut myymäläpäällikkönä Tampereen K-Market Haapalinnassa. Joona on koulutukseltaan merkonomi ja työn ohella hän on suorittanut kaupan esimiehen ammattitutkinnon ja kauppiasvalmennuksen.

Matilda on suorittanut opintoja tiimijohtamisen ja yrittäjyyden ympäriltä, hän on valmistunut tradenomiksi Tampereen Proakatemialta. Matildalla on työuraa erilaisista projektitehtävistä ja viimeiset kaksi vuotta hän on tehnyt markkinointipäällikkönä töitä vaatefirmassa. Hän valmistuu myös pian sisustussuunnittelijaksi.

Matilda ja Joona ovat kotoisin Joensuusta ja heidän perheeseensä kuuluu kultainen noutaja Tove. Vapaa-ajalla Joona treenailee kuntosalilla, golffaa kesäisin ja harrastaa monipuolisesti urheilua. Matilda on myös liikkuvaista sorttia, kuntosali, golf ja avantouinti kuuluvat hänen harrastuksiinsa.

Takaisin ylös