Puumalan K-Market Apajan kauppiaiksi Eveliina ja Marko Hämäläinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.9.2022 Eveliina ja Marko Hämäläinen Joensuusta aloittavat 10.10. Puumalan K-Market Apajan kauppiaina.

Pitkäaikainen haave kauppiasurasta toteutuu Puumalassa

”Odotamme innolla, kun pitkäaikainen haaveemme kauppiasurasta toteutuu. Puumala  ei ole meille entuudestaan tuttu paikkakunta mutta uskomme, että tulemme viihtymään siellä hyvin”, Hämäläiset kertovat.

”Haluamme tutustua henkilökuntaamme ja asiakkaisiimme, miltä pohjalta saamme tehtyä hyvän ja toimivan liikeidean kaupallemme. Kuuntelemme ja juttelemme asiakkaidemme kanssa asiakastoiveita ja -ideoita keräten”, Eve ja Marko suunnittelevat. ” Varmistamme myös, että kaupastamme löytyy niin premium- kuin edullisia tuotteita, se on tänä aikana monille tärkeää ja jokainen saa itselleen kerättyä sopivan ostoskorin.”

Vastuullisuustyötä tehdään K-Market Apajassa joka päivä ja se kuuluu arjen toimiin. ”Henkilökunnan hyvinvointi on hyvin tärkeää meille. Pientoimittajien ja lähituottajien tuotteita haluamme tarjota jatkossakin asiakkaillemme”, lisäävät Hämäläiset.

Eveliina on työskennellyt kaupan alalla noin 20 vuotta. ”Kaupan työt aloitin K-Citymarket Joensuun Keskustassa. Olen työskennellyt myös reilut 10 vuotta S-ryhmässä. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun suoritin K-Supermarket Lehmossa Kontiolahdessa.”

Markon työura on alkanut Itä-Savon jakajana. Markolla on pitkä ura metalliteollisuudesta ja viimeisimmäksi urheiluhierojan tehtävistä.

”Kiitoksemme K-Supermarket Lehmoon kasvattajakauppiaillemme Kai-Heikki ja Niina Pennaselle. Terveisemme myös nykyisille kauppiaille Joni ja Charlotta Mustoselle hyvästä työstä, tästä meidän on hienoa jatkaa”, lähettävät Eve ja Marko terveisensä.

Hämäläisten perheeseen kuuluu koiravanhus ja molemmat ovat liikkuvaista sorttia. Yhteiseen harrastusrepertuaariin kuuluvat padel ja kuntosali. Eve myös lenkkeilee ja Marko pelaa jääkiekkoa.

Takaisin ylös