Reija Wuori Sonkajärven K-Market Marjapaikan kauppiaaksi

KESKO ALUETIEDOTE 29.8.2022 Reija Wuori aloittaa kauppiasuransa lokakuun alusta Sonkajärven K-Market Marjapaikassa.

Vuosien unelma ja haave toteutuu synnyinseudulla

”Vuosien unelma ja haave kauppiasurasta toteutuu juuri kotiseudulla. Lapsuuden ja nuoruuden kaupasta tulee oma”, iloitsee Reija. ”Hue Vo on tehnyt erinomaista työtä Sonkajärvellä. Kaupasta on pidetty hyvää huolta ja Marjapaikasta on muodostunut kyläläisten kohtaamispaikka ja sellaisena se pidetään.”

Uusi kauppias lupaa, että K-Market Marjapaikka tulee olemaan oman kylän kauppa, josta sonkajärveläiset saavat kaiken tarvitsemansa. ”Jos jotain ei ole, niin sitä mahdollisuuksien mukaan järjestetään.”

”Haluan olla kyläyhteisössä paljon mukana ja toivonkin, että asiakkaat tulevat herkästi juttusille ja tutustumaan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Lisäksi toivon saavani paljon paikallisia yhteistyökumppaneita sekä lähitoimittajia”, Reija kertoilee .

Vastuullisuus on tärkeä toimintatapa K-Market Marjapaikassa. ”Haluan huolehtia henkilökunnasta, heidän hyvinvointinsa ja panostuksensa on erittäin tärkeää kaupalle, ja se näkyy myös asiakkaalle. Ruokahävikin hallinta ja kierrätys on lähellä sydäntä. Pyrimme pienentämään myös hiilijalanjälkeä ottamalla valikoimiin paljon lähituottajien tuotteita”, Reija listaa.

Reija on aloittanut myyjän hommat jo pikkutyttönä kotiseudulla Vieremällä, kun hän on tuurannut 11-vuotiaana kioskilla enon vaimoa hänen asioilla käydessään. Kaupan työhön hän on tullut 22 vuotta sitten ja Reijalla on paljon työkokemusta erikokoisista K-ruokakaupoista pääkaupunkiseudulla. 2021 uutena vuotena hän palasi takaisin Pohjois-Savoon ja aloitti työt Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadassa.

”Haluan kiittää kasvattajakauppiastani Jouni Ekholmia mielettömästä mahdollisuudesta päästä kehittymään kaupan alalla ja varsinkin esimiestehtävissä”, lähettää Reija terveisiään. ”Kiitokset myös Anni ja Juuso Savolaiselle Siilinjärven K-Supermarket Herkkupataan, jotka tarjosivat paluumuuttajalle mahtavat puitteet tutustua savolaisiin asiakkaisiin ja ostokäyttäytymiseen pitkän Helsingissä vietetyn ajan jälkeen."

Harrastuksena kalastus: hyvä saalis korvaa yöunetkin

Reijan perheeseen kuuluu avomies Lassi Hukkanen, joka jatkaa työskentelyä omalla alallaan mutta auttaa tarvittaessa kaupalla. Perheessä on myös kolme lasta, Jonna 13 v., Henna 12 v. ja Väinö 10 v. sekä Olga-koira. ”Harrastuksiini kuuluu kalastus. Kalastan aina, kun on mahdollisuus. Joskus on tullut oltua yöhön asti kalassa ja järveltä suoraan töihin. Hyvä saalis korvaa yöunetkin”, Reija vakuuttaa. ” Sienestäminen on myös lähellä sydäntä. Silloin saa liikkua metsässä rauhassa  ja nauttia luonnosta.”

Takaisin ylös