Mikko Keski-Hirvi K-Supermarket Seinäjoen kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.8.2022 Mikko Keski-Hirvi aloittaa 1.9. K-Supermarket Seinäjoen kauppiaana. Paluu synnyinseudulle

”Tämä on mahtava mahdollisuus päästä toteuttamaan nykyajan asiakaslähtöistä ruokakauppaa kaupunkiin, jonne olen syntynyt. Pikkupoikana kävimme perheemme kanssa usein juuri tässä kaupassa ostoksilla”, Mikko muistaa.

Uusi kauppias kertoo, että ensi alkuun tullaan tekemään uudistuksia ympäri kauppaa ja tarkastellaan valikoimia. ”Asiakastoiveet ja -palautteet antavat apua oikean valikoiman rakentamisessa ja otamme niitä mielellämme vastaan. Sanoisin, että keskustan monipuolisin ruokakauppa monipuolistuu entisestään”, summaa Mikko.

Vastuullisuustyö kuuluu kaupan arjen toimiin joka päivä. ”Vastuullisuus tulee näkymään K-Supermarket Seinäjoen asiakkaille helppoina arjen valintoina sekä paikallistuotteiden valikoimina. Myös henkilökunnan hyvinvointi on tärkeä ja asiakkaille näkyvä tekijä”, uusi kauppias kertoo.

Mikko Keski-Hirven koko työura koostuu kaupan työstä. ”Aloitin 17-vuotiaana kaupassa kesätöissä ja sillä polulla ollaan yhä.” Hän on työskennellyt useassa K-Marketissa ja parissa K-Supermarketissa ennen kauppiasuraansa. Nyt Mikko on toiminut kahden vuoden ajan kauppiaana Vaasan K-Market Kapteeninkadulla ja Vaasanpuistikossa.

Mikon perheeseen kuuluvat puoliso Essi, joka on nyt äitiysvapaalla, sekä tyttäret Sointu, Sanelma, Selja, Siiri ja poika, jota he odottavat syntyväksi elokuun aikana. Vapaa-aika kuluu mukavasti perheen kanssa touhuten. ”Arkiaskareita värittää silloin tällöin itse kokattu gourmet-ruoka. Omakotitalon kunnostus ja ylläpito vievät oman aikansa ja harrastuksina ovat musiikki ja e-urheilu”, Mikko listaa.

Takaisin ylös