Juha Rautava ja Sanna Haapala kauppiaiksi K-Market Pattijoelle

K-ryhmä aluetiedote 10.8.2022 Juha Rautava ja Sanna Haapala aloittavat kauppiasuransa 1.9.

”Tuntuu todella hienolta aloittaa kauppiasura yhdessä puolisoni kanssa K-Market Pattijoella. On mukava aloittaa hyvin hoidetusta K-Marketista missä Markus Virpiranta ja Sini Virnes ovat tehneet loistavaa työtä”, kertoo Juha Rautava.

Juhalla on pitkä kokemus kaupan alalta, sillä hän on työskennellyt Oulussa K-kaupoissa vuodesta 2010 alkaen, ensin K-Citymarket Kaakkurissa. Vuonna 2015 hän siirtyi osastovastaavaksi K-Supermarket Toppilaan, kun kauppa avattiin. K-Supermarket Toppilassa Juha suoritti myös kauppiasvalmennuksen. Sanna vaihtaa alaa, hän on toiminut aikaisemmin lastenohjaajana, mutta kokemusta löytyy myös kaupan alalta.

”Haluan erityisesti kiittää saamistani taidoista ja valmiuksista kasvattajakauppiaitani Janne Saarelaa ja Marjo Helisten-Saarelaa. On ollut upea matka heidän kanssaan, ja on ollut ilo olla alusta asti mukana rakentamassa K-Supermarket Toppilaa”, kiittää Juha.

Uudessa kaupassaan kauppiaspari aikoo tutustua ensin alueeseen ja asiakkaisiin.

”Alkuun pyrimme ottamaan asiakkailta mahdollisimman paljon toiveita kaupan suhteen, jotta voimme kehittää sitä vielä enemmän asiakkaidemme näköiseksi. Haluamme, että kauppa on koko kylän kohtaamispaikka, josta löytyy ruokapöytään kaikki tarvittava ja vielä vähän enemmän. Tulemme kiinnittämään huomiota myös henkilöstön hyvinvointiin. Tyytyväiset työntekijät ovat koko kaupan selkäranka ja haluamme, että arvostus heitä kohtaan näkyy ulospäin myös työntekijöistämme”, kertoo Juha.

Valikoimissa kauppiaspari aikoo satsata erityisesti lähituottajiin. Myös ympäristöasioihin aiotaan kiinnittää huomiota, esimerkiksi minimoimalla ruokahävikkiä ja huolehtimalla kierrätyksestä.

Kauppiasparilla on vajaa 10-kuukautinen Taisto-poika ja juuri kaksi vuotta täyttänyt Aava-neiti. Lisäksi perheeseen kuuluu Juhan 11-vuotias Emil-poika.

”Vapaa-ajan ongelmia meillä ei siis ole, aika menee tiiviisti lasten kanssa ulkoillessa ja erilaisissa askareissa,” kauppias naurahtaa.

Takaisin ylös