Aleksi Pulkkinen aloittaa kauppiasuransa Ruovedellä kolmella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.6.2022 Aleksi Pulkkinen aloittaa 1.7. Ruovedellä kolmen K-Marketin kauppiaana. Kaupat ovat K-Market Ruovesi, K-Market Runoilijankulma ja K-Market Visuvesi. 

Aleksi kertoo, että hän on hienolla fiiliksellä aloittamassa kauppiasuraansa Ruoveden kauniissa maisemissa. ”Ahoset ovat hoitaneet hyvin kauppoja, joten tästä on hyvä jatkaa”, kiittää Aleksi. ”Ensin haluan tutustua paikkakuntaan, henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Sitten aloitamme kauppojen kehittämisen palvelemaan alueen asukkaita ja mökkiläisiä entistäkin paremmin.”

Kaupat ovat loistaneet asiakastyytyväisyyskyselyissä etenkin henkilökunnan iloisella asiakaspalvelulla ja ammattitaidolla. ”Mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura aurinkoisen ja osaavan henkilökunnan kanssa. Lupaan, että samoista osoitteista saa jatkossakin alueen parasta palvelua”, Aleksi sanoo.

Asiakastoiveille ja lähituotteille löytyy kaupan hyllyistä aina tilaa

Kaikista K-Marketeista löytyy jo kattavasti palveluja aina pakettipalveluista kaasupullojen myyntiin ja apteekin noutopisteeseen. ”Asiakastoiveille ja lähituottajille tulee olemaan kaupan valikoimassa aina tilaa ja hyllystä tulevat löytymään herkut myös juhlapöytään. Ensimmäisenä aion aloittaa kehittämään nopeasti mukaan otettavien eväiden ja välipalojen valikoimaa. Tulevaisuudessa hyllystä löytyy muun muassa Meillä Tehty-konseptin tuotteita. Myös panimo-osasto tulee kasvamaan jo kesän aikana”, uusi kauppias listailee.

Vastuullisuustyö kuuluu kaikkien kolmen K-Marketin arjen toimiin. Aleksilla on ykköstoimina syntyvän ruokahävikin minimoiminen ja toiminnassa syntyvän jätteen kierrättäminen oikein. ”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle sydämen asia, reilu ja positiivinen työilmapiiri välittyy sekä tarttuu myös asiakkaisiin”, Aleksi lisää.

Aleksi on koulutukseltaan tradenomi ja hän on työskennellyt asiakaspalvelun ja myyntitehtävien parissa koko työuransa. Viimeiset vuodet hän on ollut päivittäistavarakaupan palveluksessa. Kiitokset lähtevät kasvattajakauppiaille ja harjoittelukaupan työkavereille: ”Kiitän kasvattajakauppiaitani Jari ja Elina Lehtoa, jotka ovat jakaneet pitkää kokemustaan kauppiaana toimimisesta. Kiitos myös K-Supermarket Itäpoijun työkavereilleni, joilta olen saanut oppeja ja kannustusta kauppiasuraa varten.”

Aleksin perheeseen kuuluu puoliso Sini Rossi. Sini tulee Aleksin rinnalle kaupan työhön kesän ajaksi mutta palaa syksyllä lääkäriopintojensa pariin. Aleksin harrastuksiin kuuluu golf ja vapaa-aikaa vietetään mieluiten läheisten ja ystävien kanssa hyvän ruoan ja juoman merkeissä.

Takaisin ylös