Mäntsälän K-Market Kaunismäen kauppiaaksi Teija Tiihonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.5.2022 Mäntsälän K-Market Kaunismäessä aloittaa heinäkuun alussa kauppiasuransa Teija Tiihonen.

Teija iloitsee, että hän voi aloittaa kauppiasuransa kotipaikkakunnallaan. ”Paljon on tuttuja asiakkaita, yhteistyötahoja ja – kumppaneita!”

Uusi kauppias kertoo, että hän on asiakkaana kokenut K-Market Kaunismäen lämminhenkisenä ja sopivan pienenä kauppana, jossa asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi hymyillen. ”Tätä vielä nykyisten kauppiaiden Suvi ja Mikko Pirkolan luomaa tunnelmaa haluan jatkossakin korostaa”, Teija lupaa. ”Haluan myös kehittää Kaunismäkeä asiakkaita tarkasti kuunnellen.”

Vastuullisuustyö on K-Market Kaunismäen jokaiseen päivään kuuluvaa toimintaa. Teijan listalla kärjessä kulkevat kaiken mahdollisen kierrättäminen ja ruokahävikin minimoiminen.

Teijalla on jo hieno ura kaupan työssä. Hän on aloittanut 15-vuotiaana Mäntsälän K Ostopörssissä, joka myöhemmin on palvellut nimellä K-Supermarket Kalaasi ja sittemmin K-Citymarket Mäntsälä. ”Olen työskennellyt useissa kaupoissa seitsemän eri kauppiaan palveluksessa. Viimeiset neljä vuotta olen työskennellyt Viikissä, missä suoritin kauppiasvalmennuksen. Piipahdin myös hakemassa lisää kokemusta Kellokosken K-Supermarketissa”, Teija kertoo. ”Haluan lähettää kiitokseni kaikille kasvattajakauppiailleni ja työkavereille, jotka ovat olleet tukenani valmennuksen aikana.”

Teijan perheeseen kuuluvat puoliso Jani ja pojat Veeti sekä Vili. Vapaa-aikanaan Teija ulkoilee mahdollisimman paljon ja kiittää siitä, että Mäntsälässä siihen onkin erittäin hyvät mahdollisuudet.

Takaisin ylös