Juha Karjalainen aloittaa heinäkuussa K-Market Otaniemen kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.5.2022 Juha Karjalainen aloittaa kauppiasuransa 1.7., kun hän avaa Helsingissä K-Market Otaniemen ovet omilla avaimillaan.

K-Market Otaniemi on moderni lähikauppa erityislaatuisella alueella

”On hienoa aloittaa kauppiasura K-Market Otaniemessä, joka on moderni lähikauppa keskellä Aalto Yliopiston kampusta Otaniemessä. Kaupan sijainti on hyvin omanlaisensa, ja asiakaskunta koostuu pitkälti Aalto Yliopiston opiskelijoista, yliopiston alueella työskentelevistä ja muista alueen asukkaista”, kertoo Juha. ”K-kauppias Aleksi Tapanille kiitokseni hyvästä työstä K-Market Otaniemessä. Lähden mielenkiinnolla kehittämään kauppaa ja tutustumaan asiakkaisiin sekä henkilökuntaan.”

”K-Market Otaniemi on hyvän palvelun, sujuvan asioinnin ja hyvän fiiliksen kauppa. Tärkeintä on vastata kaupan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin”, uusi kauppias avaa suunnitelmiaan. ”Toiveita kaupan valikoiman tai palveluiden suhteen saa tulla rohkeasti esittämään minulle tai henkilökunnalle. Lähdemme henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehittämään kauppaa ja koko valikoimaa entistä paremmaksi. Tulemme panostamaan kaupassa asioinnin nopeuteen ja helppouteen."

Kaupassa on lisäpalveluina Tilaa ja nouda- verkkokaupan noutopalvelu sekä kotiinkuljetus Wolt-sovelluksella. Paketteja tulee ja menee Postin, Schenkerin ja Matkahuollon pakettiautomaattien kautta.

Vastuullisuustyö on K-Market Otaniemessä tärkeä osa päivittäisiä kaupan rutiineja. ”Ruokahävikin minimoimme omalla osaamisellamme ja panostamme oikeaoppiseen kierrätykseen. Henkilökunnan hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen tulen myös panostamaan, sillä se on erittäin tärkeä asia kaupan menestyksen ja asiakaskokemuksen kannalta”, Juha listaa toimia.

Juhalla on 14 vuoden työkokemus K-ruokakaupoista, viimeisimpänä Helsingin ydinkeskustan K-Supermarket Postitalosta. Terveisensä Juha lähettää kasvattajakauppiailleen: ”Isot kiitokset Mikko ja Eve Länsiluodolle valmentamisesta kauppiaan ammattiin. Nyt on aika siirtyä omalle kauppiasuralle.”

Juhan perheeseen kuuluvat avopuoliso ja koira. ”Harrastuksiini kuuluu musiikki ja kuntosali. Vapaa-aikani kuluu musiikin, ystävien tai oman perheen parissa”, hän kertoo.

Takaisin ylös