Siskokset K-Market Siltiksen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.4.2022 Pyhtään Siltakylän K-Market Siltiksen kauppiaina aloittavat 15.5.2022 siskokset Minna Kontkanen ja Sanna Kalliomäki.

Minna ja Sanna aloittavat innoissaan kauppiasuransa. ”K-Market Siltis tuntui heti omalta paikaltamme!”, he vakuuttavat. ”On helppo ottaa vastaan näin hyvin hoidettu kauppa. Marko Saarela ja henkilökunta ovat tehneet loistavaa työtä.”

Alue on molemmille uusi ja he odottavat pääsevänsä tutustumaan asiakkaisiin, henkilökuntaan ja Pyhtääseen paikkakuntana. ”Kesäkausi Pyhtäällä on vilkasta ja haluamme panostaa siihen myös kaupan palveluissa. Siltiksestä on helppo napata mukaan kukat, kaasupullot ja grilliherkut matkalla mökille. Kauppakäynnillä on kätevää myös ottaa helposti mukaan verkkokaupasta tilatut ostokset tai postipaketit. Haluamme olla osa yhteisöä ja helpottaa pyhtääläisten arkea palveluillamme”, kertovat uudet kauppiaat suunnitelmistaan. ” Meille siskoksille on tärkeää olla läsnä ja vastata asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla laadukasta, monipuolista ja helppoa asiointia.”

Hävikin hallinta ja henkilökunnan hyvinvointi vastuullisuusasioiden top 2

Minna ja Sanna ottavat tosissaan vastuullisuusasiat. ”Hävikin hallinta ja kierrätys on meille tärkeä osa kaupan arkea. Jahka pääsemme tutustumaan lähialueen tuottajien tarjontaan niin tulemme laajentamaan lähiruoan osuutta valikoimissa, sekä panostamaan kaupan omiin tuotteisiin”, he kertovat. ”Henkilökunnan hyvinvointi ja työssä viihtyminen on meille tärkeää. Työnteko sujuu mukavammin hymyllä ja naurulla säestettynä.”

”Uskomme aitouteen, rehellisyyteen ja läpinäkyvyyteen. Meidän arvomaailmassa inhimillisyys ja empatia ovat korkealla. Haluamme, että kaikki kokevat olevansa tervetulleita meille ostoksille ja on mahtavaa nähdä asiakkaiden poistuvan hymyissä suin! Olemalla läsnä sekä kuuntelemalla ja näkemällä, luomme entistä parempaa palvelua. Tervetuloa tutustumaan”, kehottavat siskokset.

Minnan työuralta löytyy 15 vuotta LähiTapiolasta ja viimeiset kaksi vuotta kokemusta keräämässä K-kaupoista, joista viimeisin on K-Citymarket Lohjasta. Sannan aikaisempi työkokemus on ollut vahvasti asiakaslähtöistä, joista yhdeksän vuotta on tapahtuma-alalta yksityisen kokous- ja juhlatilan pyörittämisestä isosiskon kanssa. Viimeiset kaksi vuotta hän on työskennellyt K-Supermarket Lasihytissä ja K-Market Kauklahdessa.

Minna perheeseen kuuluvat aikuiset tyttäret ja ison egon omaava chihuahua Vertti. Sannalla on myös kaksi aikuista lasta ja koirat Nella sekä Pepe. Molemmat ovat kovasti liikkuvaisia ja heidän harrastuksiinsa lukeutuvat mm. kuntosali, lenkkeily ja kuntonyrkkeily. Molemmille perhe on parasta ja siskoksia on kaikkiaan yhteensä neljä. ”Kaupalla tulette varmasti törmäämään perheeseemme tavalla tai toisella. Myös äitimme kovasti odottaa pääsevänsä meitä auttamaan”, Minna ja Sanna lupaavat. ”Ollaan Sannan kanssa molemmat todella tekeviä ja meneviä, joten joskus vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ei voi välttyä”, Minna varoittelee puolileikillään.
 

Takaisin ylös