Jani Huotari aloittaa vappuna K-Market Pyhäjoen kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.4.2022 Jani Huotari aloittaa kauppiasuransa Pyhäjoen K-Marketissa 1.5.2022

Jani kertoo, että kauppiasuran aloittaminen vähän jännittää mutta hän hyppää hyvillä mielin kauppiaan saappaisiin. ”Kaupalla on henkilökunta, jolla on rautainen osaaminen kaupan arjessa. On mahtavaa päästä tutustumaan heihin ja yhdessä kehittämään kaupan toimintaa.”

Asiakkaiden odotukset ylitetään heitä kuuntelemalla

Jani aloittaa työnsä Pyhäjoella asiakkaitaan kuuntelemalla. ”Hyvällä yhteistyöllä edustajien ja paikallisten toimijoiden kanssa saamme kaupan valikoimat asiakaskunnan näköisiksi ja tuemme samalla paikallisia toimijoita”, uusi kauppias sanoo. Jani suunnittelee myös osallistuvansa Pyhäjoen tapahtumiin ja järjestää niitä myös itsekin. Asiakkaille hän lähettää terveisensä: ”Tulkaa rohkeasti kanssani kaupalle juttelemaan!”

Vastuullisuus kuuluu K-Market Pyhäjoen päivittäiseen työhön. ”Hyvällä hävikin hallinalla ja oikeaoppisella kierrätyksellä huolehdimme osaltamme ympäristöstä. Henkilökunnan hyvinvointia ei voi ikinä vähätellä ja siihen tulen erityisesti panostamaan”, lupaa Jani.

Jani on työskennellyt eri K-Marketeissa kymmenen vuoden ajan ja opiskellut työn ohessa tradenomin tutkinnon. Hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen ja esittää kiitoksensa valmentajilleen K-kauppias Jari ja Kaija Hulkolle sekä Sari ja Toni Perälälle. ”Olen saanut heiltä todella arvokasta oppia, jota tulen hyödyntämään omalla kauppiasurallani.”

Vapaa-ajallaan Jani nauttii ajasta perheen kanssa. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo Emilia ja neljä lasta. ”Viime vuosina harrastuksiini on noussut eräily ja luonto, mutta tykkään myös ihan katsoa tv:tä ja olla vaan”, Jani tunnustaa.

Takaisin ylös