Helsingin Kruunuvuorenrantaan uusi K-Market – kauppiaaksi Joonas Purolinna

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.2.2022 K-ryhmä rakentaa Helsingin Kruunuvuorenrantaan uuden K-Marketin ja sen kauppiaaksi tulee Joonas Purolinna puolisonsa Ronja Purolinnan kanssa. Kauppa avataan huhtikuun lopulla.

K-Market Kruunuvuorenranta sijoittuu Haakoninlahden ja Saaristolaivastonkadun väliin.

Asiakkailla ei ole tarvetta lähteä merta edemmäs kalaan

Kauppiasuransa Kruunuvuorenrannassa aloittava Joonas Purolinna iloitsee ensimmäisestä kauppapaikastaan: ”On upea mahdollisuus aloittaa kauppiasura uudessa kaupassa! Kruunuvuorenranta on uusi hieno ja kasvava asuinalue ja odotan innolla, että pääsen palvelemaan sen asukkaita. Tiedän, että alueelle on odotettu ja toivottu ruokakauppaa.”

Joonas pääsee rakentamaan kauppansa valikoimia. ”Pyrimme siihen, että asiakkaamme voivat hoitaa kaikenkokoiset ostokset meiltä eikä heillä ole tarvetta lähteä merta edemmäs kalaan.” Joonas kertoo, että kauppaa rakennetaan oman näköiseksi yhdessä asiakkaiden kanssa, jolloin siitä saa oikeasti oman kylän kaupan.

K-Market Kruunuvuorenranta rakennetaan ekologisesti kestävästi

K-Market Kruunuvuorenranta rakennetaan moduulitekniikalla, joka on ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä. Moduulit valmistetaan säältä suojassa ja rakentaminen on nopeampaa kuin paikalla rakentaminen. Rakennusta on myös helppo muuntaa suuremmaksi tarpeen mukaan tai vaikka siirtää toiseen paikkaan.

Rekrytointi alkaa heti

Joonas Purolinna kertoo, että henkilökunnan rekrytointi alkaa samoin tein. Kauppiasparin lisäksi tarvitaan noin kahdeksan työntekijää. ”Haemme oma-aloitteisia kaupan alasta innostuneita henkilöitä, joille asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Arvostamme kaupan alan työkokemusta mutta tarjoamme mielellämme mahdollisuuksia myös alasta kiinnostuneille.”

K-Market Kruunuvuorenranta saa Purolinnoista todelliset ruokaosaajat kauppiaikseen

Joonaksella on jo pitkä kokemus kaupan alalta. Hän on aloittanut kaupan työt  15-vuotiaana K-Supermarket Herkkupähkinässä ja työskennellyt kaupan kaikilla osastoilla. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on suorittanut K-Supermarket Kasarmissa Töölössä vastaten palvelulinjasto Herkkutorista. Joonas on kouluttautunut työn ohessa intohimona hyvä ruoka ja se on johtanut siihen, että hän kuuluu Chaine des Rotisseurs-gastronomiseen järjestöön.

Ronja on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja kotitalouden sekä psykologian aineenopettaja. Hän suorittaa parhaillaan toista maisterin tutkintoa ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelmassa sekä työskentelee sivutoimisesti kotitalousopettajan tehtävissä. Ronjalta löytyy myös kaupan alan työkokemusta vuosikymmenen verran. Hän jatkaa omassa ammatissaan mutta on näkyy myös säännöllisesti mukana kaupan arjessa.

Joonas ja Ronja kertovat viettävänsä vapaa-aikaansa mieluiten ystävien, perheen ja läheisten kesken niin mökillä kuin Helsingissä. Joonaksella on urheilutausta jääkiekosta ja hän tunnustaa nykyiseksi intohimokseen golfin mutta arvelee, että lähitulevaisuudessa oma kauppa vie leijonanosan ajankäytöstä.

Takaisin ylös